Președinte-impresar în conducerea Șomuzului Fălticeni

Şomuz Fălticeni și-a numit un nou președinte-executiv în cadrul clubului în persoana lui Alexandru Ursu, un agent de jucători cu care a semnat un contract de colaborare la sfârșitul săptămânii trecute.

Începând de astăzi (n.r. sâmbătă, 30 ianuarie), s-a alăturat în conducerea clubului nostru domnul Alexandru Ursu, în calitate de presedinte executiv. Îi urăm bun venit! Cu siguranță, împreună, în acest retur de campionat, vom face o figură frumoasă  și ne dorim să ne îndeplinim obiectivul propus la începutul sezonului. În următoarea săptămână mai așteaptăm patru-cinci jucători care se vor alătura echipei„, a transmis managerul sportiv al clubului Şomuz Fălticeni, Iulian Darabă.

Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a face parte din acest club. Îmi doresc să ajut la îndeplinirea obiectivului propus și sunt bucuros că am găsit la Fălticeni oameni extraordinari și dornici de a face performață pe plan fotbalistic. Am avut o întâlnire și cu domnul primar Cătălin Coman, care m-a asigurat de tot sprijinul și susținerea în acest proiect. Țin să-i mulțumesc pe această cale pentru încredere acordată”, a declarat Alexandru Ursu, noul președinte-executiv al clubului.

Alexandru Ursu a făcut și un prim transfer, aducându-l la Fălticeni pe Sandro Munir Cunha Camara, un atacant portughez în vârstă de 20 de ani care a făcut junioratul la Sporting Lisabona.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *