Premise pentru un meci spectaculos

Chiar daca adversarii de duminica au avut un start de sezon dezastruos, componentii Universitatii sunt precauti inaintea confruntarii cu Stiinta Bacau. Portarul Bogdan Pralea a avertizat ca oaspetii formeaza in continuare o echipa valoroasa si se asteapta la un joc spectaculos.

Stiinta Bacau vine la Suceava dupa doua infrangeri in deplasare, iar in cazul unui nou esec, jucatorii pregatiti de Gabriel Armanu vor fi sanctionati drastic la salarii.

“Pana acum le-a lipsit extrema dreapta Marius Bodnar si, din cate stim, este posibil ca in meciul de duminica sa beneficieze de aportul sau. Oricum, au un lot valoros, cu jucatori experimentati ca Manea sau Dinescu si se inteleg foarte bine atat pe faza ofensiva cat si in cea defensiva. Vor dori sa arate ca ultimele esecuri au fost accidentale si cu siguranta va fi un meci spectaculos, asa cum s-a intamplat tot timpul in meciurile directe”, a declarat portarul Bogdan Pralea.

Bogdan Pralea a revenit luni la antrenamentele Universitatii, dupa ce, in weekend, a facut parte din lotul echipei nationale in amicalele cu Belarus.

“A fost o experienta placuta pentru mine. Domnul Vasile Stanga a folosit o echipa din care au lipsit 8 jucatori de baza, dar nu avem nicio scuza. Trebuia sa castigam si in aceste conditii”, a precizat portarul Universitatii.

Bogdan Pralea a fost convocat in premiera la echipa nationala, pentru meciurile amicale pe care Romania le-a avut programate in Belarus. Daca in primul joc selectionerul Vasile Stanga a contat pe Ciobanu, in al doilea amical Bogdan Pralea a fost titular in poarta tricolorilor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Premise pentru un meci spectaculos"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*