Pregătiri pentru play-off

Opt zile îi mai despart pe voleibaliştii suceveni de primul meci oficial din 2010. În aceste condiţii, jucătorii pregătiţi de Victor Pancu au reluat antrenamentele încă de la începutul acestei săptămâni .

După câteva zile în care s-au pregătit la Liceul cu Program Sportiv, componenţii echipei CSM Suceava s-au mutat la sala Unirea. Singurul jucător incert pentru primul meci din acest an este Tudor Orăşanu, care a suferit o întindere inghinală. Antrenorul Victor Pancu s-a declarat mulţumit de modul în care s-au prezentat jucătorii săi la reunirea lotului.

“Jucatorii s-au prezentat bine dupa aceasta vacanta, unii chiar au slabit. Nu au exagerat cu mancarea, deci din punctul acesta de vedere situatia este foarte buna. Marea dorinta a mea este sa nu se imbolnaveasca cineva”, a afirmat Victor Pancu

Tehnicianul sucevean a mărturisit că în pauza de iarnă a încercat întărirea lotului cu un jucător din primul eşalon însă transferul a eşuat.

“Am vrut sa imbunatatesc lotul cu un jucator de la Craiova, dar acesta a preferat sa mearga la Steaua. Nu am putut sa ii oferim conditiile pe care le-a solicitat. In schimb, din iformatiile pe care le am, contracandidatele noastre s-au intarit. CSM Bucuresti a luat un jucator de la Dinamo, unul de la Steaua si unul de la Baia Mare. Va fi o bataie mare pentru a ajunge la turneul final”, a declarat Pancu.

La sfârşitul săptămânii viitoare sucevenii vor disputa două meciuri pe teren propriu cu penultima clasată, CSŞ CFR Agronomia Bucureşti. Până la acele partide conducerea echipei CSM Suceava încearcă perfectarea unui meci amical în compania prim-divizionarei VCM Piatra Neamţ.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pregătiri pentru play-off"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*