Pregătiri pentru C.N.

Pugiliştii suceveni se pregătesc în această perioadă pentru Campionatul Naţional de tineret. 3 boxeri ai lui Doru Iftime vor reprezenta Suceava la această competiţie, programată la sfârşitul lunii mai.

Secţia de box din cadrul CSM Suceava va fi reprezentată la Campionatul Naţional de tineret de Nicolae Magazin(foto), Ionuţ Gafencu şi Daniel Gogan. Deşi toţi trei sunt debutanţi, antrenorul Doru Iftime mizează pe calităţile acestora.

“Primii doi sunt sportivi cu reale calitati fizice, viteza si forta, pentru ca sunt categorii mari, 75 si 81 de kilograme. Aceste calitati se pot imbunatati prin meciuri de pregatire, unde sunt convins ca vor disparea tracul si emotiile, care pot pune probleme de foarte multe ori sportivilor nostri. Sper in primul rand ca Nicolae Magazin sa urce pe podium pentru ca are calitati foarte bune”, a declarat Doru Iftime.

Pentru a pregăti cât mai bine sportivii, Doru Iftime şi-a propus să susţina o serie de meciuri de pregătire în Ploieşti, Bacău şi Iaşi.

“Avem promisiuni din partea domnului primar şi sperăm ca să ajungă banii săptămâna viitoare ca să putem asigura şi noi medicamentaţia de efort, indemnizaţiile şi meciurile de pregătire.”, a mai spus Doru Iftime.

Pe lângă cei 3 sportivi care se pregătesc pentru Campionatul Naţional, la antrenamente sunt prezenţi Vasile Paramon şi Cătălin Mercheş, sportivi care promit mult la categoria cadeţi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pregătiri pentru C.N."

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*