Pregătiri pentru baraj

Mai puţin de o luna a rămas până când echipa locală de volei va participa la turneul de promovare în Divizia A. Voleibaliştii suceveni vor alterna în următoarea perioadă antrenamentele cu câteva jocuri amicale în compania prim-divizionarei VCM Piatra Neamţ.

Jucătorii lui Victor Pancu au reluat antrenamentele la începutul acestei săptămâni. Pentru a nu apărea probleme cu greutatea, componenţii echipei CSMU LPS Suceava s-au cântărit înainte şi după vacanţă, iar rezultatele l-au mulţumit pe Victor Pancu. Tehnicianul sucevean are însă un motiv de supărare. Întrucât jucătorii veniţi de la Dej, Suson şi Someşan, nu au paşaport, echipa suceveană a trebuit să contramandeze două meciuri amicale programate la Cernăuţi.

Astfel, pentru a-şi testa jucătorii, antrenorul Victor Pancu a apelat la prietenii din Piatra Neamţ, cu care a programat un meci de pregătiră marţi după-amiază. După joc, antrenorii celor două echipe urmează să îşi structureze împreună programul pentru următoarea perioadă, astfel încât CSMU LPS Suceava şi VCM Piatra Neamţ să mai joace câteva meciuri până la finalul lunii.

Barajul de promovare în primul eşalon va avea loc în perioada 7-9 mai. Echipa suceveană va lupta pentru unul dintre primele doua locuri cu CSM Bucureşti, Rapid Bucureşti şi Universitatea Timişoara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pregătiri pentru baraj"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*