Pregătiţi pentru fiestă

Conducerea Universitatii Suceava abordeaza cu prudenta confruntarea cu Politehnica Timisoara. “Universitarii” s-au pregatit, totusi, pentru a sarbatori alaturi de suporteri cea mai buna performanta de la infiintarea clubului.

Petru Ghervan a atras atentia jucatorilor si antrenorilor ca meciul de sambata cu banatenii nu va fi doar un simplu prolog pentru sarbatorirea locului III, o victorie a Resitei la Cluj putand periclita locul Universitatii pe podium.

“Am preferat sa nu ne axam pe sarbatori, ci pe jocul in sine. Ca preocupare de baza ramane pregatirea jocului cu Timisoara, care nu este deloc unul usor. Despre acest lucru am discutat, de altfel, cu antrenorii si sportivii”, a marturisit Petru Ghervan.

In eventualitatea unui rezultat pozitiv sambata, “alb-albastrii” le vor multumi oficial finantatorilor si suporterilor: “Daca nu exista incredere si o finantare consecventa pe parcursul celor 5-6 ani de cand existam in Liga Nationala, acum nu mai aveam pentru ce sa ne bucuram si despre ce sa vorbim. De asemenea, le multumim si celor 200-250 de suporteri care au venit in permanenta la sala si pe care ii cunoastem aproape personal. Exista o comuniune permanenta cu ei si stiu cand avem nevoie de incurajari. Cel putin la ultimele jocuri importante, cu “U” Cluj si HC Odorhei, au fost superbi.”

Cât priveşte iubitorii handbalului din Suceava, sâmbătă, aceştia se vor putea bucura alături de cei pe care i-au incurajat pe parcursul ultimului an.

“Vrem sa venim in intampinarea acestui atasament pe care il au fata de noi cu niste obiecte promotionale pe care le vom distribui in sala dupa joc. Festivitatea va fi facuta doar pe plan local, pentru ca reprezentantii FRH vor participa doar dupa ce vom propune noi unde si cand sa se faca premierea. In schimb, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret impreuna cu autoritatile locale si cu sustinatorii financiari ai clubului vor participa la o festivitate cu spectatorii prezenti la acest joc. Imediat dupa meci jucatorii isi vor schimba tricourile si vor veni sa ne bucuram impreuna pentru rezultatul bun din acest campionat. Speram intr-o victorie cu Timisoara pentru a avea motive sa sarbatorim”, a mai spus Petru Ghervan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *