Pregatiti pentru Cupa „Steaua”

Sfarsitul acestei saptamani programeaza un nou turneu cu jocuri amicale pentru handbalistii suceveni. Dorinta unanima a jucatorilor Universitatii in frunte cu antrenorul Leonard Bibirig este ca in cadrul acestor jocuri, sa fie puse la punct ultimele detalii tehnice inainte de startul in Liga Nationala.

“In viziunea noastra turneul de la Chiajna este o parte importanta din procesul de pregatire pe care l-am planificat in aceasta vara. Intalnim echipe foarte puternice ca Steaua, Targu Jiu – echipa care s-a intarit foarte mult in aceasta vara si CSM Bucuresti – formatie care este formata in proportie de 90% din jucatori care au evoluat la Dinamo. La fel ca si la celelalte doua turnee la care am participat, nici de data aceasta nu ne dorim sa castigam trofeul, ci sa punem la punct ultimele probleme. Speram sa nu fie accidentari si sa avem o evolutie cat mai buna.”
Leonard Bibirig

“Speram ca la acest turneu sa avem cat mai multe plusuri si cat mai putine minusuri. Ne dorim sa obtinem cat mai multe rezultate pozitive.”
Bogdan Pralea

“Este al treilea turneu din perioada de pregatire. In celelate doua ne-am descurcat bine, iar primul chiar am reusit sa il castigam. Speram ca si acest turneu sa fie unul reusit si sa ne dea incredere pentru prima etapa din campionat.”
Cristian Bursuc

“Este un nou turneu tare la care sper sa imbunatatim jocul cat mai mult, astfel ca in primul meci, cel cu Targu Jiu sa ajungem sa jucam la potential maxim.”
Adrian Chirut

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pregatiti pentru Cupa „Steaua”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*