Pregătiţi pentru Cupă

Pugiliştii suceveni au început de câteva zile antrenamentele pentru anul competiţional 2014. Primii sportivi de la CSM Florconstruct Suceava care vor urca în ring la o competiţie oficială vor fi Adrian Botuşan şi Nicu Bodnar, cei doi urmând să participe săptămâna viitoare la Cupa României de Box pentru Tineret de la Brăila.

Cei doi au efectuat o ultimă repetiţie înaintea Cupei României la Oneşti, cu ocazia unui patrulater de meciuri de verificare la care, pe lângă sportivii clubului gazdă, au mai participat pugilişti din Galaţi şi Focşani. Adrian Botuşan şi-a făcut knock-out adversarul din cadrul acestui sparring-partner, iar acest lucru îi oferă încredere antrenorului Andu Vornicu că elevul său se va întoarce cu o medalie de la Brăila.

“Botuşan s-a comportat excepţional în meciul de Oneşti, unde a câştigat prin knock-out în repriza a doua. Şi nu în faţa unui adversar oarecare. E un sportiv pe care l-am luat de la zero şi care a progresat foarte mult în ultima vreme. A demonstrat că este foarte bine pregătit iar acest lucru îmi oferă încredere că va cuceri o medalie la Brăila. Sper să prindă un culoar bun”, a declarat antrenorul Andu Vornicu.

Pe lângă Adrian Botuşan şi Nicu Bodnar, la turneul de meciuri de pregătire de la Oneşti au mai luat parte alţi patru pugilişti de la CSM Florconstruct, este vorba Sebi Alucăi, Ionuţ Nichita, Florin Morariu şi Ionuţ Vornicu, deplasarea delegaţiei sucevene la acest sparring-partner fiind posibilă prin bunăvoinţa directorului CSM, Vasilică Băiţan.

La Cupa României de Box pentru Tineret de la Brăila, Adrian Botuşan va boxa la categoria 64 de kilograme, în vreme ce colegul său, Nicu Bodnar, va urca în ring la categoria 60 de kilograme. Cântarul oficial şi tragerea la sorţi a meciurilor vor avea loc marţi dimineaţă.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *