Pregătiri pentru Cupă

Sportivii secţiei de box a Clubului Sportiv Municipal Suceava au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Cupa României. În acest sens, antrenorul Andu Vornicu a programat miercuri câteva meciuri de verificare în compania pugiliştilor din Oneşti.

Cupa României la box se va desfăşura la Brăila, în perioada 17-21 februarie. Clubul CSM Suceava va fi reprezentat la această competiţie de trei sportivi. Este vorba despre Adrian Botuşan, Ionuţ Nechita şi Ionuţ Vornicu, primii doi fiind în primul an de seniorat. Pentru a-şi pregăti cât mai bine elevii, antrenorul Andu Vornicu a apelat la omologul său de la Oneşti.

box Vornicu 3“În baza relaţiei apropiate pe care o am cu antrenorul de acolo, au acceptat să vina la Suceava, pentru că noi nu am fi avut posibilităţi financiare să ne deplasam la ei. Sunt foarte mulţumit, cam toţi pugiliştii mei s-au comportat meritoriu. Antrenorul lor mi-a spus la final că este impresionat de ceea ce am reuşit să realizez la Suceava. Main Event-ul a fost între Adrian Botuşan şi vedeta lor, Alexandru Apostol. Botuşan l-a învins în prima repriză prin knock-out (vezi VIDEO)”, a spus Andu Vornicu.

Deşi se confruntă în continuare cu probleme financiare, antrenorul sucevean speră ca în acest an lucrurile să se îndrepte spre mai bine.

“Am reuşit, din fonduri proprii, să le asigur apă caldă sportivilor, pentru că altfel ar fi trebuit să aşteptam până în aprilie-mai, când ar fi venit banii de la club. Sunt mulţumit de ceea ce se întâmplă acum cu boxul sucevean şi am înţeles că ni s-au aprobat mai mulţi bani pentru anul acesta. Am convingerea că viitorul sună bine. Am testat câţiva sportivi pe care îi voi scoate anul acesta să lupte şi sunt bărbaţi. Îmi dau speranţe că în acest an vom obţine cel puţin la fel de multe medalii ca anul trecut”, a concluzionat Andu Vornicu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pregătiri pentru Cupă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*