Pregatiti de un nou inceput

Prezenti in cadrul emisiunii “Fair-Play”, moderata la IntermediaTV de Daniel Vatamanu, antrenorul echipei de handbal CSU Suceava, Adrian Chiruț și pivotul Bogdan Șoldănescu au vorbit despre planurile de viitor ale handbalului sucevean.

Am reusit sa definitivam lotul pentru viitorul sezon si am pregatit echipa astfel incat, daca ar fi sa ramanem in liga secunda, sa putem promova direct de pe prima pozitie. E drept ca ne dorim sa evoluam in Liga Nationala atat pentru Suceava, pentru publicul extraordinar, cat si pentru jucatorii nostri care, daca vor munci si se vor implicata in antrenamente si meciuri oficiale, vor putea fi din nou in atentia echipelor puternice si de ce nu a Nationalei” a subliniat Adrian Chirut.

In timpul emisiunii s-a atins si subiectul noilor veniti la echipa. Pe langa vechile cunostinte George Selaru, Florin Ciubotariu, Adi Mitrea, Adi Tirzioru si Bogdan Soldanescu, la reunirea lotului se va prezenta si suceveanul Sebastian Polocoser, un inter dreapta venit de la HC Vaslui. In ultimele zile conducerea clubului local de handbal a parafat intelegeri si cu doi stranieri, respectiv cu Saša Puljizović, un inter stanga bosniac, dar si cu sarbul Dusan Sipka, inter dreapta.

Reunirea lotului este preconizata pentru data de 4 iulie, cand va ajunge la clubul sucevean un preparator fizic care a activat si la Dinamo. „Vom da niste teste fizice pentru a vedea la ce nivel ne sunt jucatorii. Astfel vom putea intocmi un program de pregatire corect! Speram sa avem parte de cat mai multe meciuri amicale in pregatirea de vara pe care o vom face local, deoarece suntem constienti ca omogenizarea echipei este o chestiune de durata!” a incheiat antrenorul Adrian Chirut.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Pregatiti de un nou inceput"

  1. Baftă multa Chirut.am mare încredere în tine. Dacă vei munci la fel de mult cum ai făcut o ca jucător nu ai de ce sa iti faci probleme de nereușită. Fii tu cel care ai fost pana acum.

  2. CORECT! ECHIPĂ, PROFESIONALISM, COMUNICARE, AMBIŢIE, MANAGEMENT!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*