Pregătit pentru Mondiale. Andrei Dănilă a câştigat bronzul la Grand Prix-ul European

Andrei DanilaAndrei Danila

Suceveanul Andrei Dănilă s-a clasat pe locul III cu echipa României la Grand Prix-ul European de tir cu arcul, organizat în premieră în ţara noastră. La competiţia desfăşurată pe Stadionul Naţional de Rugby „Arcul de Triumf” au participat sportivi din 16 ţări.

Grand Prix-ul European organizat la Bucureşti a consemnat primele prezenţe ale echipelor româneşti pe podium după 22 de ani. „Tricolorii” au câştigat două medalii de bronz, una la Femei Arc Compound şi cealaltă la Bărbaţi Arc Olimpic. În întrecerea masculină, suceveanul Andrei Dănila i-a avut alături pe Răzvan Marcu şi Daniel Ciornei. Pentru atletul pregătit de Rozalia Deneş la CSM Suceava urmează Campionatul Mondial, programat la finalul lunii iulie în Danemarca.

„La Mondiale sper ca Andrei să aibă o evoluţie foarte bună, mai ales că există şansa de a prinde un bilet pentru Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Rio”, a declarat profesoara Rozalia Deneş, care a ţinut totodată să mulţumească pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava.

Multiplu campion naţional, Andrei Dănilă este student în anul II la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava şi practică tirul cu arcul de 10 ani.

Andrei Dănilă, Daniel Ciornei si Razvan Marcu

Andrei Dănilă, Daniel Ciornei si Razvan Marcu

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pregătit pentru Mondiale. Andrei Dănilă a câştigat bronzul la Grand Prix-ul European"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*