Preferinţele lui Ghervan

CS Universitatea Suceava işi va află astăzi numele adversarului din sferturile de finală ale Cupei Challenge, imperecherea celor opt echipe rămase in competiţie urmând să se facă prin intermediul unei tragerii la sorti ce va avea loc cu incepere de la orele 12, la sediul Federaţiei Europene de Handbal de la Viena.

Petru Ghervan speră ca “studenţii” să aibă parte de o dispută româneasca in sferturile competiţiei, in ciuda faptului că, atât UCM Reşiţa, cât şi Ştiinţa Bacău se număra printre favoritele la câştigarea trofeului. “Am constatat că au promovat în sferturi echipe accesibile, de care am putea trece. Cei mai redutabili adversari ne-ar fi tocmai celelalte două reprezentante ale României – deţinătoarea trofeului, UCM Reşiţa, şi Ştiinţa Bacău, dar ne-am bucura dacă am cădea cu vreuna dintre ele. Şi deplasarea ar fi mai puţin costisitoare, dar ar exista şi garanţia că măcar o formaţie de la noi va fi prezentă în semifinale“, declarat directorul tehnic al formaţiei sucevene pentru cotidianul Evenimentul.

Pe lângă cele trei reprezentante ale handbalului românesc, in urnele de la Viena se vor mai afla grupările: HC Buducnost Podgorica (Muntenegru), Beşiktas Istanbul (Turcia), RK Proleter Naftagas (Serbia), UHK Krems (Austria) şi BSV Bern Muri (Elveţia).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *