Pralea revine la CSU

Bogdan Pralea (37 de ani) revine la Universitatea dupa doua sezoane petrecute in prima liga din Israel, la formatia Savyon. “Mosu” se intoarce la Suceava pentru a umple golul lasat intre buturile “studentilor” de plecarile lui Selaru si Stanescu, urmand sa fie cooptat si in cadrul staff-ului tehnic al echipei. “Revenirea lui Bogdan Pralea este deja o certitudine. Va avea inclusiv atributii tehnico-tactice”, a declarat managerul formatiei locale de handbal, Petru Ghervan.

Reconfirmat in functia de antrenor principal, Razvan Bernicu a programat reunirea lotului de jucatori pentru data de 1 iulie. In primele doua saptamani, “alb-albastrii” se vor pregati la Suceava, iar la jumatatea lunii iulie vor pleca intr-un cantonament la Vatra Dornei. Luna august este rezervata jocurilor amicale, Acatrinei si compania urmand sa ia parte intre 12 si 14 august la Memorialul “Mihai Mironiuc”, iar mai apoi participa la un turneu amical la Vaslui.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

  1. Multa bafta in noua cariera de la CSU.Cu tine in poarta,Bogdane,vom avea liniste.Inca o data bine ai revenit.

  2. http://www.handbalvolei.ro
    Aihan Omer se bazează în acest moment pe 13 jucători
    În momentul de față, CS Caraș Severin se bazează pe 13 jucători. Aihan Omer a decis să renunțe la veterani și să întinerească lotul, astfel că de la echipă vor pleca Gheorghe Irimescu, Adrian Petrea, Eremia Pîrîianu, Florin Ciubotariu, Iulian Andrei, Alexandru Vulpe, Tiberiu Popovici și Adrian Tucanu. Așadar, jucătorii pe care antrenorul se bazează, pentru moment, sunt: Cristian Ionescu, Emilian Marocico, Andy Sămânță (portari), Marius Grozăvescu, Nicușor Negru, Ilie Vaidasigan, Mihai Rohozneanu, Florin Cuciula, Ioan Stan, Demis Grigoraș, Tudor Marta, Sebastian Pârvan și Emilian Turcu.

  3. Sper ca e doar o gluma proasta programarea Memorialului “Mihai Mironiuc” in perioada 12-14 august (luni-miercuri). Mult mai normal ar fi vineri-duminica… sau programarea a facut-o principalul finantator al echipei care de altfel „sprijina” performanta si rezultatele ? Asta cred ca e motivul principal …

    1. ia asculta ai ma smechere……pai sambata si duminica toti oameni importanti,inclusiv sponsorii,primaria,etc etc,au program de un mititel,de un wikend la mare,o bere la rece..etc etc….ce il doare pe el ca lumea de rand lunea,martia au servici…. ce tupeu ai ma baiatule

  4. In stirea referitoare la modificarile din lotul resitean se precizeaza ca Aihan Omer a renuntat la veretani. Dar, oare, portarul Cristian Ionescu (Pamela, pentru cunoscatori) intra in categoria jucatorilor de viitor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close