Pralea, omul anului la CSU

Portarul Bogdan Pralea a fost cel mai bun jucător al Universităţii în ultimul an. Aceasta este concluzia antrenorului Leonard Bibirig după ce a analizat parcursul echipei în sezonul 2009-2010.

Leonard Bibirig a prezentat în cadrul unei conferinţe plusurile şi minusurile pe care echipa sa şi le-a trecut în cont în ultimul sezon competiţional. Tehnicianul suceavean a remarcat că, deşi Universitatea a început campionatul fără 3 jucători de bază, a reuşit să se claseze la final pe aceeaşi pozitie ca şi în sezonul precedent. În plus, Leonard Bibirig a constatat o creştere valorică a elevilor săi, dar şi o crestere a ritmului de joc.

“Am sesizat o crestere in valoare a unor jucatori cum ar fi Cristi Bursuc, Florin Acatrinei, Alin Rosu sau Serban Matei. S-a vazut totodata o constanta in jocuri a unor handbalisti, iar aici vreau sa-l remarc pe Bogdan Pralea. Din punctul meu de vedere a fost cel mai bun jucator al nostru in ultimul an. Au fost si jucatori care au avut un tur de campionat foarte bun, iar in retur nu s-au mai descurcat la fel de bine, asa cum este cazul lui Razvan Gavriloaia”, a spus Leonard Bibirig.

Tehnicianul Universităţii s-a declarat multumit şi de faptul că jucătorii aduşi de la echipa a doua au confirmat în Liga Naţională. Conform lui Leonard Bibirig, ratarea obiectivului intern s-a produs după meciurile cedate la limită în faţa formaţiilor HCM Constanţa, Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti. Una peste alta, antrenorul Universităţii a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru evoluţiile din ultimul an.

“Cu toate ca nu ne-am indeplinit niciun obiectiv, jucatorii trebuie felicitati pentru daruirea de care au dat dovada, pentru jocul prestat si pentru sacrificiile care le-au facut ei si famiile lor”, a conchis Leonard Bibirig.

Universitatea Suceava a încheiat pe locul 6 ultimul sezon din Liga Naţională de handbal masculin, bifând 15 victorii şi 9 înfrângeri. Cu 650 de goluri primite, studenţii ocupă locul 5 într-un clasament al defensivelor, depăşind Ştiinţa Bacău. La goluri înscrise, Universitatea se situează pe aceeasi poziţie, cu 715 reuşite, în acest caz depăşind Pandurii Târgu Jiu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pralea, omul anului la CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*