Pralea, omul anului la CSU

Portarul Bogdan Pralea a fost cel mai bun jucător al Universităţii în ultimul an. Aceasta este concluzia antrenorului Leonard Bibirig după ce a analizat parcursul echipei în sezonul 2009-2010.

Leonard Bibirig a prezentat în cadrul unei conferinţe plusurile şi minusurile pe care echipa sa şi le-a trecut în cont în ultimul sezon competiţional. Tehnicianul suceavean a remarcat că, deşi Universitatea a început campionatul fără 3 jucători de bază, a reuşit să se claseze la final pe aceeaşi pozitie ca şi în sezonul precedent. În plus, Leonard Bibirig a constatat o creştere valorică a elevilor săi, dar şi o crestere a ritmului de joc.

“Am sesizat o crestere in valoare a unor jucatori cum ar fi Cristi Bursuc, Florin Acatrinei, Alin Rosu sau Serban Matei. S-a vazut totodata o constanta in jocuri a unor handbalisti, iar aici vreau sa-l remarc pe Bogdan Pralea. Din punctul meu de vedere a fost cel mai bun jucator al nostru in ultimul an. Au fost si jucatori care au avut un tur de campionat foarte bun, iar in retur nu s-au mai descurcat la fel de bine, asa cum este cazul lui Razvan Gavriloaia”, a spus Leonard Bibirig.

Tehnicianul Universităţii s-a declarat multumit şi de faptul că jucătorii aduşi de la echipa a doua au confirmat în Liga Naţională. Conform lui Leonard Bibirig, ratarea obiectivului intern s-a produs după meciurile cedate la limită în faţa formaţiilor HCM Constanţa, Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti. Una peste alta, antrenorul Universităţii a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru evoluţiile din ultimul an.

“Cu toate ca nu ne-am indeplinit niciun obiectiv, jucatorii trebuie felicitati pentru daruirea de care au dat dovada, pentru jocul prestat si pentru sacrificiile care le-au facut ei si famiile lor”, a conchis Leonard Bibirig.

Universitatea Suceava a încheiat pe locul 6 ultimul sezon din Liga Naţională de handbal masculin, bifând 15 victorii şi 9 înfrângeri. Cu 650 de goluri primite, studenţii ocupă locul 5 într-un clasament al defensivelor, depăşind Ştiinţa Bacău. La goluri înscrise, Universitatea se situează pe aceeasi poziţie, cu 715 reuşite, în acest caz depăşind Pandurii Târgu Jiu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *