Pralea intră în program normal

Vestea că portarul formaţiei locale de handbal CS Universitatea, Bogdan Pralea, are probleme destul de serioase la coloana vertebrală, care ar putea duce chiar la imobilizarea sa pe viaţă într-un scaun cu rotile a zguduit nu de mult lumea sportivă din Suceava şi nu numai. Veştile bune însă nu s-au lăsat aşteptate. După numeroase şedinţe de chiroterapie (masaj al vertebrelor) starea de sănătate a portarului sucevean e din ce în ce mai bună.

Chiar în cursul zilei de astăzi Bogdan a făcut un nou control la Bucureşti. “Am făcut iarăşi tratament. Acum lucrurile stau mult mai bine. Mobilitatea mişcărilor este mult mai mare. Am primit permisiunea să încep antrenamentele normale de luni. Pauzele trebuie să fie însă mult mai dese după efort“ a precizat Bogdan Pralea în exclusivitate pentru GazetaSV.ro.

Dacă până acum portarul Universităţii se antrena separat, începând de luni va participa la acelaşi efort ca ceilalţi colegi. Peste trei săptămâni doctorul îl aşteaptă din nou la Bucureşti pentru a vedea cum se comportă organismul la efort. Astfel emoţiile ca Bogdan Pralea ar putea lipsi din meciurile de pregătire încep să se “evapore”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pralea intră în program normal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*