Pralea, Ciobanu sau Irimuş?

Pralea, Ciobanu sau Irimus? Unul dintre ei va urmari Campionatul Mondial din Suedia din fata televizorului.

Fostul selectioner si actualul manager al CS Universitatea, Petru Ghervan, considera ca Bogdan Pralea merita sa se afle printre cei trei portari care vor face deplasarea alaturi de lotul Romaniei la Mondialele din Suedia.

Bogdan Pralea este o valoare certa, un jucator care s-ar putea impune la echipa nationala prin constanta pe care o dovedeste in joc. Acesta este avantajul lui, pentru ca goalkeeperi de o zi s-au mai vazut. In acest moment este clar ca primul portar al Romaniei este Mihai Popescu, care are deja experienta unui Campionat Mondial. Pentru celelalte doua locuri din lot concureaza Ciobanu, un jucator pe care selectionerul Vasile Stanga il stie foarte bine de la Targu Jiu, tanarul Irimus si Pralea, unul dintre acestia trei urmand sa fie lasat acasa. Totul depinde insa de selectioner, de prestatia fiecaruia in amicalele cu Polonia, de modul in care fiecare portar colaboreaza cu coechipierii si de tipul de adversar pe care il vom intalni la Mondiale”, a spus fostul selectioner Petru Ghervan.

Tricolorii au revenit azi in cantonamentul de la Izvorani, unde vor ramane pana joi, cand vor intra intr-o minivacanta de 3 zile, cu ocazia Craciunului. Pana atunci, selectionerul Vasile Stanga va anunta si lotul de 17 jucatori cu care va ataca CM din Suedia, acolo unde România va evolua în ordine, cu Croatia (14 ianuarie), cu Danemarca (16 ianuarie), cu Algeria (17 ianuarie), cu Australia (19 ianuarie) si cu Serbia (20 ianuarie).

In varsta de 32 de ani, Bogdan Pralea a fost convocat in premiera la echipa nationala la jumatatea lunii septembrie, cu ocazia amicalelor pe care Romania le-a disputat in compania reprezentativei Belarusului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pralea, Ciobanu sau Irimuş?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*