Poveste cu fir intins

Sambata, 01 octombrie 2011, la Conacul Domnesc din Scheia a avut loc Cupa presei la pescuit sportiv. Aceasta a fost prima actiune din cele 20 organizate la nivelul judetului Suceava de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava, Asociatia Judeteana “Sportul pentru Toti” Suceava si diverse asociatii si cluburi, cu ocazia Saptaminii Nationale “Sportul pentru Toti”. La aceasta cupa si-au “incrucisat unditele” 13 membrii ai presei sucevene reprezentind 8 institutii de presa. Acestia au fost: Doru Popovici si Tudor Popovici – Jupinu / Radio Top Suceava, Catalin Nimigean – Bucovina TV, Alexandru Sfichi – Crai Nou, Florin Boeru si Mirel Rosu – Viva FM, Mugur Horobet si Marian Apavaloaie – Impact FM, Danut Chidovet si Cristian Cerlinca – Obiectiv de Suceava, Dan Davidel si Bogdan Niculica – Suceava pe net, Marius Ciurari – Antena 3.

Cu pluta Cralusso Surf de 4 grame supralestata cu 6 grame de plumb si cu un carlig fin cu paleta lunga, nr. 6, cu spin pronuntat s-a pescuit la retinut. Pluta surf se comporta perfect, urarea “sa ti-o traga la fund” gasindu-si explicatia. Imediat se observa si prima trasatura. Aparu primul clean. Apoi al doilea si al treilea. Pana la ora 16 ritmul se mentinu in mod constant. Baietii au prins destul peste, nu mai avea rost sa se chinuie. Isi stransesera bologneza si o pusesera in husa. Organizatorii au pregatit aparatul foto. Pestii “de argint “ se zbateau cu disperare simtind ca sunt scosi din mediul lor. S-au facut mai multe fotografii, confidentiale, in interiorul juvelnicului, apoi incepura sa-i elibereze, unul cate unul, numarandu-i in acelasi timp. Erau in total 64 de cleni. Oprira pentru a duce acasa pe cei mai mari dintre ei. Dupa ce sfarsi aceasta operatiune, au cantarit pestii opriti. Aveau 14,6 kg impreuna. Pusesera juvelnicul intins pe mal sa se usuce si incepura sa faca diverse fotografii imortalizand spre dulce aducere aminte locurile unde au reusit ceea ce cu o zi inainte parea imposibil, sa aiba o partida excelenta de pescuit.

Cistigatorii la individual au fost:
Locul I: Ciurari Marius – Antena 3
Locul II: Davidel Dan – Suceava pe net
Locul III: Niculica Bogdan – Suceava pe net

Cistigatorii la echipe au fost:
Locul I: Davidel Dan si Niculica Bogdan – Suceava pe net
Locul II a fost ocupat de 2 echipe deoarece au prins acelasi numar de pesti (stranie coincidenta): Chidovet Danut si Cerlinca Cristian – Obiectiv de Suceava si Horobet Mugur si Apavaloaie Marian – Impact FM.

Premiile au constat in diplome, medalii, tricouri si cupe.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *