Poți juca într-un cazinou live cu dealeri umani de pe telefonul mobil

Conceptul de live cazino era de domeniul SF-ului în urmă cu 25 ani, atunci când gamblingul online era încă la început. Cazinourile de pe internet ofereau numai câteva sloturi și jocuri de masă electronice. Abia în anul 2003, cei de la Playtech au dezvoltat un hibrid între virtual și real, permițând pasionaților să joace ruletă sau cărți la o masă „adevărată”, filmată cu webcam, la care jocurile să fie făcute de un crupier în carne și oase, nu de un soft.

Desigur, existau multe lucruri de pus la punct, de la felul în care dealerul relaționa cu niște clienți pe care nu îi vedea la tot felul de imperfecțiuni tehnice. Între timp, progresul tehnologic a permis perfecționarea experienței în cazinourile live. Internetul de mare viteză este accesibil majorității jucătorilor, astfel că streamingul nu se mai întrerupe când ți-e lumea mai dragă.

Un alt avantaj major al implementării noilor tehnologii este acela că poți lua distracția cu tine oriunde te duci, pentru că mesele live pot fi accesate și de pe dispozitivele mobile (telefon sau tabletă), fie prin intermediul aplicației, fie din browser. Oricare ar fi alegerea ta, poți beneficia de ofertele promoționale pregătite de operatorii licențiați, așa cum este aceasta: https://mrbitbonus.ro/.

Sunt oferte speciale pentru mesele live

Tot ce trebuie să faci este să alegi un cazinou online dintre cele legale (altfel, poți primi o amendă de până la 10.000 de lei), să îți deschizi cont de pe PC sau tot de pe telefon și să te loghezi. Poți începe să joci chiar și fără să depui bani, dacă operatorul ales are o ofertă promoțională fără depunere. În cazul în care nu are, trebuie să efectuezi măcar un prim depozit pentru a primi recompensa „cuvenită” clienților noi.

Nu toate ofertele pot fi folosite într-un cazinou live, ci numai prin care sunt acordate fonduri suplimentare (care pot fi folosite le orice joc dorești) sau jetoane speciale (de obicei, primești „jetoane de aur” care au o anumită valoare și care pot fi folosite numai la mesele specificate (fie ruletă, fie blackjack).

Pentru a te distra „din mers”, accesezi cazinoul online și intri la masa dorită. Neajunsul atunci când joci de pe telefonul mobil este că ecranul este mai mic, însă acesta nu este un impediment în calea trăirii unor emoții pe care numai jocurile de acest tip le pot oferi. De oriunde te-ai afla, dacă ai conexiune bună la internet, te conectezi video și audio cu dealerul care întreține atmosfera și poți comunica prin chat cu ceilalți jucători.

Softul decide instant câștigătorii

Ai la dispoziție un timp limitat pentru a plasa miza/mizele. Dacă nu te încadrezi, trebuie să aștepți runda următoare. Pentru a paria, selectezi mai întâi valoarea jetonului, apoi apeși pe opțiunea dorită. După ce pariurile s-au închis, crupierul lansează ruleta, împarte cărțile sau aruncă zarurile, după caz. O cameră video specială transmite imaginile către un soft care înregistrează rezultatul final al jocului (numărul și culoarea buzunarului ruletei în care s-a oprit bila, sau suma cărților/zarurilor). Softul decide instant câștigătorii și pierzătorii, împărțind suma cuvenită fiecărui norocos. Astfel, sunt evitați timpii morți de la mesele din cazinourile terestre, în care dealerul face această operațiune.

În curând, prin implementarea tehnologiei VR de către cazinourile online, te vei putea „așeza” la o masă virtuală, având în stânga și în dreapta alți jucători. Vei juca poker, ruletă, blackjack sau alte jocuri de masă disponibile în oferta operatorului. Tu poți fi în vacanță, la munte, iar partenerii de joc pot fi în Iași, Constanța sau Timișoara. Pentru a vă reuni în același loc, veți avea nevoie de un „banal” telefon mobil.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *