Poştaşul de provincie

Monitorul de Suceava stă de vreo trei zile cu reportofonul după curul lui Eusebiu Jalbă.

Orice fâs este dactilografiat şi transformat în ştire de interes public. Asta ne-a determinat să ne scoatem deontologii din rezervă şi să-i trimitem pe teren. Astfel, după câteva ore de săpături temeinice, reporterii noştrii fără frontiere în ale bunului simţ au aflat adevăratele motive pentru care Jalbă a fost la Giurgiu.

Sătul de cluburile rustice din Suceava, Jalbă a plecat in lunca Dunării, pentru a da probe de joc la discoteca din Olteniţa, locaţia care, după scandalul cu cuţite stârnit de Dodel Tănase, a devenit un adevărat loc de pelerinaj pentru toţi fotbaliştii de provincie care nutresc la bombele-sexy din Can-Can sau Libertatea.

După o zi de împărţit copete pe la antrenamentele giurgivenilor şi un dus rece la stadionul municipal, destinul i-a surâs. A devenit poştaşul lui Constantin Gache, care i-a dat o scrisoare de recomandare pentru Farul.

Era a zecea fericire din biblia fotbalistului român. Litoral, gagici, cocktailuri, chestii, umbrele din trestii, viaţă şi acordeoane. Dă-l dracului de fotbal. Dacă nu era un sport pentru beţivi, nu-l inventau britanicii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Poştaşul de provincie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*