Potaissa Turda – CSU: 32-30

Final de sezon trist pentru handbalul sucevean. Chiar daca s-a clasat pe locul 4 in campionat, Universitatea Suceava va absenta la anul din cupele europene, dupa ce a fost eliminata din sferturile Cupei Romaniei de Potaissa Turda. „Studentii” au pierdut vineri cu scorul de 30-32 in fata ardelenilor, dupa un meci in care au lasat impresia ca puteau mai mult.

Handbalistii antrenati de Razvan Bernicu au inceput meciul foarte slab si s-au vazut condusi in minutul 10 cu scorul de 4-9, cinci dintre golurile Turdei fiind marcate de Dediu. Mai mult, dupa inca zece minute, „galben-albastii aveau un avans de opt lungimi, scor 6-14. Sucevenii au fost tinuti in joc prin golurile lui Amihaesi, Petrea si Mitrea, insa chiar si asa, finalul primei reprize a consemnat o diferenta neasteptata de mare in favoara Potaissei, scor 20-13. Primele zece minute din repriza secunda au decurs in aceeasi maniera, iar in minutul 40 tabela indica 25-18. Abia din acel moment formatia suceveana si-a intrat in mana. Intr-un interval de doar cinci minute, Universitatea a redus handicapul la doar doua goluri. Gavriloaia a punctat pentru 25-23, moment in care Horatiu Gal a cerut timp de odigna. Chirut a fost eliminat doua minute, insa chiar si asa Mitrea a redus diferenta de pe tabela la un singur gol, dupa ce a transformat o aruncare de la 7 metri pentru 25-24. Au urmat trei goluri consecutive pentru Potaissa, iar Razvan Bernicu a solicitat time-out. In ultimele cinci minute, Selaru a aparat doua aruncari de la 7 metri, iar Mitrea si Gavriloaia au marcat pentru 30-29, respectiv 31-30. La intrarea in ultimul minut de joc, ardelenii au cerut al doilea timp de odihna, Sandu Iacob a marcat, Mitrea a calcat semicercul la ultimul atac, iar fluierul final a consemnat scorul de 32-30 in favoarea Potaissei Turda.

CSU Suceava: Selaru (12 interventii) – Mitrea (8 goluri), Gavriloaia (6), Chirut (5), Acatrinei (4), Petrea (2), Rosu (2), Tiganasu (1), Starikov (1), Amihaesi (1), Soldanescu, Burlacu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close