Pot scrie istorie cu Bjelovar

Petru Ghervan considera ca Universitatea ar reusi o performanta istorica in eventualitatea in care ar elimina Rk Bjelovar. “Intalnim un adversar ce provine dintr-un handbal de top. Croatia a castigat bronzul la ultima editie a Campionatului European si o reprezentanta din aceasta tara este oricand un adversar puternic si cred ca merita toata atentia noastra. Daca vom trece de croati, ar fi fara precedent pentru o echipa din Romania. Premisele sunt bune. Tot ce a stat in puterile stafful tehnic s-a facut. Ramane ca si dorinta de calificare jucatorilor sa manifeste in teren”, a spus Petru Ghervan, inaintea dublei cu RK Bjelovar, club care in urma cu 30 de ani reusea sa castige trofeul Ligii Campionilor.

Managerul “studentilor” a admis ca bugetul echipei ar putea fi suplimentat in eventualitatea in care Universitatea reuseste sa treaca de croatii de Rk Bjelovar. “Suplimentarea fondurile depinde de mai multe elemente, dar exista intentia de a creste finantarea catre o echipa capabila sa ajunga in fazele superioare ale cupelor europene si aceasta intentie a fost exprimata clar de domnul primar Ion Lungu la ultima sedinta a Consiliului de Administratie al clubului”, a precizat Petru Ghervan.

In acest an, CS Universitatea are alocata din partea Consiliul Local Suceava suma de 1,16 milioane de lei, o prima transa din acesti bani urmand sa ajunga in conturile clubului dupa data de 20 februarie, cand este programata licitatia pentru fondurile nerambursabile alocate activitatilor sportive. Abia atunci se preconizeaza a fi achitate si restantele salariale catre jucatori, neplatiti de aproape trei luni de zile.

In anii trecuti, am avut framantari foarte mari, care s-au reflectat direct in comportamentul jucatorilor in competitie. Anul acesta, nu au mai existat insa tensiuni la nivelul echipei, dar asta nu inseamna ca banii aceia nu trebuie sa vina cat mai repede. Fiecare are probleme de rezolvat, iar anumite situatii ale unor jucatori cu rate la banci au fost rezolvate din surse personale. Faptul ca este primul an cand se atribuie fondurile inca din luna februarie reprezinta un castig pentru noi, intrucat nu vom avea de asteptat foarte mult in acest sens”, a conchis managerul Petru Ghervan.

Pentru actuala editie a Cupei Challenge, Universitatea are ca obiectiv calificarea in semifinalele competitiei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pot scrie istorie cu Bjelovar"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*