Popovici „înţeapă” Cetatea

Cristi Popovici a desconsiderat jocul Cetăţii în meciul de ieri. La fel ca şi după primul amical din această iarnă, consilierul tehnic al FC Botoşani a dat de înţeles că formaţia sa a fost net superioară şi că diferenţa de scor a fost prea mică faţă de modul în care a decurs jocul.

“Atunci când echipa câştigă, şi eu sunt mulţumit. În afară de golul pe care l-am primit, Suceava nu şi-a creat alte ocazii, pe când noi am fost mai prezenţi în joc şi am avut mai multe oportunităţi de a marca. Nu sunt pe deplin mulţumit pentru că am primit din nou gol la o fază care nu anunţa absolut nimic” a declarat Cristi Popovici.

Consilierul tehnic al botoşănenilor nu s-a oprit aici cu înţepăturile la adresa Cetăţii. “Pentru moralul băieţilor este foarte bine că nu am pierdut în această iarnă, chiar dacă aşa cum am spus de atâtea ori, nu trebuie să visăm, pentru că nu am jucat cu Real Madrid. Am jucat cu echipe mai slab cotate ca noi. Vă daţi seama ce ar fi fost dacă luam vreo trei-patru bătăi de la aceste echipe” a mai spus Cristi Popovici pentru Monitorul de Botoşani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *