Popovici: „Eu mi l-am dorit pe Vraciu”

Catalin Vraciu a deschis campania de achizitii pe care Foresta intentioneaza sa le efectueze in aceasta iarna. Atacantul in varsta de 27 de ani a fost adus pe Areni la solicitarea expresa a antrenorului Cristi Popovici. „Eu mi l-am dorit pe Vraciu. Este un jucator cu care am mai lucrat la Bacau. Si-a reziliat contractul cu Poli Timisoara si il astept luni la pregatiri. Am renuntat la doi jucatori, Matei si Avram, acum am renuntat si la Vlad Bujor, dar imi doresc sa fac un nucleu bun de 8-9 jucatori, pe care, din vara, sa-l completam cu alti 3-4„, a declarat Cristi Popovici la Sport Total FM.

Seful bancii tehnice de pe Areni isi mai doreste un fundas central si un mijlocas. Catalin Parvulescu si nigerianul Samsom Nwabueze, de la CSM Ramnicu Valcea, si Razvan Adascalitei si Cosmin Neagu, de la Dacia Unirea Braila, sunt celelalte nume vehiculate pentru un posibil transfer la Foresta.

Parvulescu va alege in functia de oferta salariala

Catalin ParvulescuRamas liber de contract dupa desfiintarea echipei din Valcea, fundasul Catalin Parvulescu este curtat in acest moment si de CS Afumati si a anuntat ca aspectul financiar va avea prioritate in alegerea sa. „La vârsta mea (25 de ani), conteaza mult si sa câstigi mai bine. Nu m-ar deranja si sa joc în Liga a III-a, daca acolo as lua mai multi bani. Vreau sa mai joc ceva timp. Înca mai pot. Cel mai probabil, saptamâna aceasta, o sa iau o decizie cu privire la viitorul meu fotbalistic”, a spus Parvulescu pentru Arena Valceana.

Adascalitei si Neagu, declarati netransferabili de braileni

In privinta lui Razvan Adascalitei si Cosmin Neagu, oficialii Daciei Unirea Braila le-au transmis omologilor de la Foresta ca cei fotbalisti sunt netransferabili.  „Vad ca de la Suceava se spune ca vor sa-i ia pe Neagu si pe Adascalitei. Nu e normal sa puna presiune pe noi, pentru ca acum jucatorii o sa vina <<Ca, domnule, uite, aia ma vor si voi nu ma lasati sa plec>>. Dacia Unirea Braila nu a primit oferta pentru niciunul dintre jucatorii pe care îi are în lot. Poate s-a discutat cu ei, pentru ca pe noi nu ne-a sunat nimeni„, a declarat presedintele Daciei, Auras Brasoveanu.

Amanata cu cinci zile din cauza conditiilor meteo nefavorabile, reunirea lotului de jucatori ai Forestei va avea loc luni, la ora 14.00, pe stadionul Areni.

Dupa o perioada de reacomodare la efort, “galben-verzii” vor pleca pe data de 24 ianuarie intr-un cantonament de zece zile la Campulung Moldovenesc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. ne trebuie jucatori!!! macar 6-7,in care 5 sa devina TITULARI. portar.fundas dreapta.2 fundasi centrali.un nr 10.si 2 atacanti.ce te faci cand ti se accidenteaza jucatori de baza?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *