Popovici: “Am iesit sifonati”

Dincolo de rezultatul negativ inregistrat de echipa sa, antrenorul botosanenilor Cristi Popovici are si alte motive de suparare. Dupa jocul cu Rapid, tehnicianul s-a ales cu cateva probleme de lot.

Cristi Popovici si-a cerut scuze suporterilor pentru eliminarea din Cupa Romaniei si spera sa se revanseze in prima etapa de campionat.

„Il am pe Atudorei suspendat pentru urmatorul meci, un jucator titular din categoria celor sub 21 de ani. Spiridon are capul umflat, iar Ghiceanu acuza si el probleme medicale. Am iesit sifonati si nici nu ne-am calificat. Pentru noi pot spune ca este o rusine acest rezultat. Nu castigam noi Cupa, dar vroiam sa aducem o echipa din prima liga la Botosani. Imi pare rau si imi cer scuze fata de suporteri ca nu am fost in stare. Trebuie sa ridicam capul si sa fim foarte atenti la meciul de sambata cu Snagovul”, a declarat Popovici.

Antrenorul oaspetilor a gasit totusi taria de a felicita Rapidul pentru rezultatul obtinut: „Rapidul s-a descurcat foarte bine. Si-a aparat sansa si a avut unele momente de dominare. Ii felicitam pentru victorie.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Popovici: “Am iesit sifonati”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*