Polivalenta și nocturna, printre priorități

Pe lista priorităților primarului Sucevei, Ion Lungu, pentru anul 2017 se regăsesc și trei obiective sportive. Șeful administrației locale și-a propus construirea unei săli polivalente, montarea unei instalații de nocturnă pe stadionul „Areni” și acoperirea Patinoarului Artificial.

„Construirea unei săli polivalente reprezintă o prioritate. După instalarea noului Guvern, voi merge din nou la Compania Națională de Investiții pentru a vedea ce se poate face mai departe. O altă prioritate o reprezintă montarea unei instalații de nocturnă pe stadionul Areni. Indiferent de performanța fotbalistică, că vom juca în Liga I sau în Liga a III-a, ne trebuie o nocturnă. Cu acoperirea Patinoarului suntem pe lista-sinteză a Companiei Naționale de Investiții, dar n-am forțat prea mult pentru că avem acolo și sala polivalentă. Vom vedea ce se poate face, important este că avem aprobare de la Ministerul Tineretului și Sportului pentru modernizarea Patinoarului”, a anunțat primarul Ion Lungu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. Astept si eu,ca orice suporter sucevean, sa avem sala polivalenta la handbal si nocturna pe stadionul Areni. Sala polivalenta este absolut necesara pentru ca, la meciurile echipei de handbal CSU SUCEAVA, nu poti juca intr-o sala de sport; nocturna este necesara deoarece se mai poate juca un meci seara, in mijlocul saptamanii si lumea dupa serviciu este libera si poate veni la meci.Succes, domnule Lungu si asteptam mai repede aceste doua proiecte realizate 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close
error: Pentru copierea conţinutului contactaţi autorul!