Politehnica Iaşi- CSU II: 33-39

Universitatea II Suceava a debutat cu dreptul in noul sezon al Diviziei A. In prima etapa a campionatului, echipa pregatita de Razvan Bernicu a castigat, ieri, cu scorul de 39-33 (19-15), pe terenul gruparii Poli Iasi.

Cele doua formatii au mers cap la cap doar in primul sfert de ora al intalnirii, la finalul caruia tabela de marcaj indica egalitate, scor 8-8. Ajutata de forma de zile mari prinsa de Tiganasu si Bahan, cei care aveau sa marcheze impreuna nu mai putin de 25 de goluri, formatia suceveana a pus treptat stapanire pe joc, intrand la pauza cu un avantaj de patru reusite pe tabela de marcaj, scor 19-15. De partea cealalta, gruparea ieseana a replicat prin Oniga, autor a opt goluri in partida de duminica, reusind sa se apropie la doua lungimi de oaspeti in minutul 56, la scorul de 33-31, in favoarea celor de la Universitatea II Suceava. Trupa lui Razvan Bernicu a gestionat insa perfect ultimele minute si a plecat din Copou cu toate punctele, dupa 39-33 la scorul final.

Politehnica Iasi: Mitrofan, Garasciuk – Oniga (8 goluri), Lapusneanu (6 goluri), Dumitrache (6 goluri), Burdun (5 goluri), Ciocoiu (3), Sahân (2), Nemenco (2), Saracila (1). Antrenori: Florin Spiridon si Ioan Zepciuc.

Universitatea II Suceava: Draghici, Nedelcu – Tiganasu (13 goluri), Bahan (12 goluri), Zmeu (6 goluri), Buga (4 goluri), Petrea (2 goluri), Camilar (1), Matei (1), Tarzioru, Vele, Aldica. Antrenor: Razvan Bernicu.

In runda a doua a sezonului, Universitatea II Suceava va evolua pe terenul formatiei Interhandball Bucuresti, intr-un meci programat duminica, cu incepere de la orele 12.30, in Sala “Lucian Grigorescu” din capitala.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Politehnica Iaşi- CSU II: 33-39"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*