Poli Timişoara – CSU: 24-22

CSU Suceava a căzut pe locul 4 în clasamentul play-out după ce a pierdut sâmbătă, cu scorul de 22-24, în fieful celor de la Poli Timişoara, într-un meci disputat în sala din Sânnicolau Mare, în cadrul etapei a IV-a din turneul pentru menţinerea în Liga Naţională.

Cu sabia retrogradării deasupra capului, handbaliştii antrenaţi de Petru Ghervan au început mai bine întâlnirea din Banat, iar după primul sfert de oră conduceau la o diferenţă de trei goluri, scor 7-4. Pe fondul paradelor ex-universitarului Stănescu, gazdele au restabilit însă imediat egalitatea şi cele două formaţii au mers cap la cap până la 9-9. Pe finalul reprizei, Chikovani au fost mai precişi la finalizare, iar Timişoara a intrat la pauză cu un avans de două goluri, scor 13-11.

Repriza a doua a început cum nu se poate mai bine pentru Poli, care a reuşit să se desprindă la un moment dat şi la şapte lungimi, scor 19-12. Formaţia suceveană a revenit însă încet-încet pe tabela de marcaj, Trifkovic reuşind să reducă ecartul la 23-21 cu două minute rămase de joc. În ciuda celor patru aruncări de la 7 metri parate de Marocico (3) şi Spiridon (1), universitarii au plecat învinşi din Banat. Politehnica Timişoara – CSU s-a terminat 24-22, iar sucevenii au picat pe locul 4 în play-out, la patru puncte peste Steaua Bucureşti.

Politehnica Timişoara: Chikovani (6 goluri), Grigoraş (5), Irimescu (3), Timofte (3), Fenici (2), Leordean (2), Santeiu (2), Halcă (1).

CSU Suceava: Târzioru (6 goluri), Trifkovic (5), Sandu (2), Popovici (2), Davidovic (2), Eros (2), Tcaciuc (2), Olariu (1).

Tehnicianul echipei timişorene, muntenegreanul Pero Milosevic, nu a fost mulţumit de cum au tratat eleviii săi finalul partidei de sâmbătă. “Sunt câţiva jucători, nu mulţi, dar sunt unii care nu au fost responsabili la şapte goluri diferenţă. Au început să joace puţin individualişti de asta sunt supărat, normal. Pot să spun felicitări jucătorilor pentru luptă, dar nu sunt mulţumit. Cu şapte goluri diferenţă să cazi şi după să suferi până la final ca să câştigi nu e bine. Dar cum nu am jucat trei săptămâni e importantă victoria”, a declarat Milosevic.

Rezultatele etapei a IV-a din play-out:

Poli Timişoara – CSU Suceava: 24-22
HC Vaslui – Pandurii Târgu Jiu: 27-28
Steaua Bucureşti a stat în acestă rundă.

foto: http://sporttim.ro/

Clasament play-out 2014/2015:

CSU Suceava va sta în ultima rundă din turul turneului play-out.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Poli Timişoara – CSU: 24-22"

  1. Rusine sa-i fie derbedeului ala care e acum mare antrenor la Vaslui!

  2. vanatorule sa realizezi tu in viata ta ce a realizat Leonard Bibirig in viata de sportiv si dupa sa te trezesti comentand.

    • Pai se vede ce a …realizat!A vandut, FARA JENA, meciul Pandurilor!Palesc..in fata realizarilor astuia…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*