Poli Iaşi – CSM Bucovina: 73-5

Bucovina Suceava a pierdut sambata, in fieful gruparii Poli Iasi, cu scorul de 5-73 (0-33), intr-un meci disputat pe terenul Agronomia si care a contat pentru etapa a 12-a din cadrul Diviziei Nationale la rugby.

Confruntarea a fost una fara istoric, gruparea ieseana reusind sa-si asigure victoria si totodata promovarea in Superliga Nationala, dupa ce a culcat de 11 ori balonul in terenul de tinta sucevean prin Drusca (3), Manolache (2), Vacaru (2), Bas (2), Ignea (1) si Fanariu (1. De partea cealalta, trupa lui Constantin Vlad a reusit punctele de onoare pe finalul jocului, printr-un eseu marcat de Ionut Flutur.

Am fost prea cuminti in fata unei echipe experimentate precum cea a Iasului. Ne-a lipsit tupeul si indrazneala in joc. Poate ca in timp, acesti tineri jucatori ai nostrii isi vor schimba insa atitudinea si vor arata mai multa determinare in joc, pentru ca acest sezon a fost unul de tranzitie pentru noi”, a spus antrenorul sucevean Constantin Vlad.

Csm Bucovina a evoluat in urmatoarea formula de joc: Palamariu, Coca, Rusu, Zup, Bujoreanu, Buzatu, Scolobiuc jr, Bursuc, Nastiuc, Codreanu, Oprea, Iacobuta, I. Flutur, Macovei si Al. Flutur, ultimii doi fiind la debutul in tricoul echipei sucevene. Pe parcursul meciului au mai intrat: Brateanu, Chitan si Tun.

In ultimul meci de campionat programat in fata propriilor suporteri, trupa pregatita de Constantin Vlad va intalni sambata dimineata, cu incepere de la orele 10.00, pe terenul Unirea, formatia Cso Pantelimon.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Poli Iaşi – CSM Bucovina: 73-5"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*