Poli – CSU Suceava: 24-25

Universitatea Suceava s-a consolidat pozitia a 4-a in clasament la finalul primei jumatati a campionatului. In ultima etapa a turului, trupa pregatita de Leonard Bibirig s-a impus, in extremis, scor 25-24 (11-11), pe terenul formatiei Politehnica Timisoara, intr-un meci desfasurat in aceasta seara, in sala “Constantin Jude”.

Aflati cu sabia conducerii deasupra contractelor, handbalistii banateni au inceput mai bine meciul, reusind sa conduca in minutul 5 cu scorul de 4-2. Oaspetii au replicat imediat, astfel ca, mai intai Chirut a restabilit egalitatea la 5-5, pentru ca, la sfarsitul primului sfert de ora al jocului, Ciubotariu sa aduca pentru prima oara echipa suceveana in avantaj, scor 7-8. Finalul reprizei intai a stat sub semnul de echilibrului, niciuna dintre combatante nereusind sa se desprinda la mai mult de un gol, pauza consemnand scorul de 11-11.

Desi a ramas fara serviciile capitanului Adrian Chirut, iesit de pe teren din pricina unei accidentari la mana, Universitatea a condus ostilitatile in minutele de debut ale reprizei secunde, cand s-a desprins la trei reusite de timisoreni, scor 12-15. Angrenate intr-un joc la limita regulamentului, cele doua adversare s-au ales cu cate un cartonas rosu din partea brigazii Stefan/Stark, Galan (min. 35), respectiv Gavriloaia (min. 42) fiind trimisi direct in tribuna pentru duritati. Pe acest fond, trupa pregatita de Otto Hell a izbutit sa egaleze situatia in minutul 44, cand Cotinghiu a marcat pentru 16-16. Ultimul sfert al meciului a scos in evidenta o echipa banateana ceva mai lucida la finalizare, Poli reusind sa intre in minutul 57 cu un avantaj de doua goluri, scor 24-22. “Studentii” si-au revenit insa spectaculos, iar dupa un time-out solicitat de Bibirig, Dediu a restabilit egalitatea la 24-24, in minutul 59. La ultimul atac al oaspetilor, Adomnicai a marcat pentru 24-25, goalkeeperul Pralea a parat contra banatenilor si cele doua puncte au ajuns cu mari emotii in Bucovina.

Universitatea Suceava: Pralea, Andrei – Mitrea (6 goluri), Adomnicai (5 – goluri), Gavriloaia (3), Ciobotariu (3), Bursuc (3), Chirut (1), Pancu (1), Ilies (1), Acatrinei (1), Dediu (1), Serban, Soldanescu, Tutu.

Foto: www.SportVest.info

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Poli – CSU Suceava: 24-25"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*