Pojorâta, avans de 3 puncte

Fc Pojorata s-a distantat la trei puncte in fruntea clasamentului Ligii a 4-a, dupa ce s-a impus duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, in fata celor de la Viitorul Liteni, intr-un meci contand pentru etapa a 9-a. Echipa condusa de Vasile Bosancu si-a trecut in cont a 5-a victorie consecutiva din actualul sezon, transand meciul inca din prima repriza, cand a marcat toate cele patru goluri prin N. Lazar, Jescu, Ionita si Cherariu.

Surpriza zilei a facut-o Vointa Stroiesti, care a luat o gura de oxigen in lupta pentru evitarea retrogradarii, dupa ce a trecut in propriul fief, cu scorul de 2-1, de Bradul Putna, la finalul unui joc in care gazdele au inscris prin Oniceanu si Dragomir, dupa ce oaspetii erau in avantaj la pauza, in urma reusitei lui Bostiog.

De sincopa putnenilor a profitat Foresta Malini, care a urcat pe locul 2 in clasament, dupa ce s-a impus acasa, cu scorul de 2-1, in fata celor de la CS Gura Humorului. “Galben-verzii” si-au asigurat victoria prin golurile semnate de Prisaca si C. Rata, dupa ce humorenii au deschis in prealabil scorul prin Mihailovici.

Rezultatele etapei a 9-a:
Avantul Volovat – Rapid II Mihoveni 7-1
Fc Pojorata – Viitorul Liteni 4-0
Somuz Falticeni – Moldova Draguseni 2-1
Vointa Stroiesti – Bradul Putna 2-1
Minerul Iacobeni – Bucovina II Fratautii Noi 2-3
Sporting II Arbore – Florconstruct Patrauti 6-3
Foresta Malini – CS Gura Humorului 2-1
Zimbrul Siret – Unirea Boroaia 4-2

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pojorâta, avans de 3 puncte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*