Pojorâta şi Rădăuţi, în turul 4 al Cupei României

live cupa romaniei pojorata radauti

Bucovina Rădăuţi este în faţa celui mai important meci din istoria recentă a clubului, “galben-albaştrii” urmând să primească astăzi, cu începere de la ora 17.30, pe stadionul Municipal, vizita divizionarei a doua FCM Baia Mare, în cadrul Turului al IV-lea al Cupei României. Ionesi şi compania recunosc că pornesc cu şansa a doua în întâlnirea de astăzi, dar anunţă că vor fi o nucă tare pentru maramureşeni.

Iulian Ionesi

Iulian Ionesi

“Este unul dintre cele mai importante meciuri din ultimii ani. Noi ne-am îndeplinit obiectivul în Cupa României ajungând până aici, dar ne vom juca şansa. Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte foarte greu, în compania unui adversar puternic, dar nu joacă nici numele, nici sumele din conturile cluburilor. Pentru jucătorii noştrii, acest meci reprezintă şi o şansă de afirmare, o şansă să-i vadă altă echipă şi să plece din sărăcia care există aici la Rădăuţi. Suntem montaţi şi sperăm într-un rezultat bun. Indiferent dacă ne vom califica sau nu mai departe, vom fi o nucă tare pentru cei din Baia Mare”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi, care a anunţat că, la antrenamentul de ieri după-amiază, va exersa inclusiv loviturile de la 11 metri.

Intrarea spectatorilor pe stadion la meciul de Cupă de azi va fi liberă.

Bucovina Rădăuţi a ajuns în Turul al IV-lea al Cupei României după ce a trecut, pe rând de formaţiile AS Bucovina Ciocăneşti (scor 1-0), AS Dumitra Bistriţa (scor 2-0) şi CSM Sighetul Marmaţiei (scor 3-2).

De partea cealaltă, FCM Baia Mare a făcut o ultimă repetiţie înainte debutului în Cupa României în cursul zilei de vineri, când s-a impus, cu scorul de 4-0, într-un meci amical disputat în compania divizionarei a treia AFC Comuna Recea.

“Abordăm meciul de Cupă cu încredere. Echipa din Rădăuţi este un adversar bun pentru liga în care joacă. Orice meci în Cupă este dificil, mai ales că jucăm în deplasare, pe terenul unei echipe despre care nu ştim prea multe. Eu zic însă că ne vom descurca”, a declarat mijlocaşul Paul Păcurar.

Bucovina Pojorâta debutează în competiţie la Târgu Neamţ

Într-un alt meci din Turul al IV-lea al Cupei României, cealaltă echipă suceveană angrenată în competiţie, Bucovina Pojorâta va evolua astăzi, cu începere de la ora 17.30, pe terenul Cetăţii Târgu Neamţ.

Chiar dacă recunosc că se vor axa pe campionatul Ligii a II-a, acolo unde au ca obiectiv salvarea de la retrogradare, cei din Pojorâta au anunţat că vor trata cu seriozitate şi Cupa României, unde îşi doresc calificarea mai departe.

Pojorata Danut Mandrila 4“Noi ne vom axa în principal pe campionat, dar vom trata cu seriozitate şi Cupa României. Indiferent de formula de joc pe care o aliniem la Târgu Neamţ, trebuie să câştigăm. Nu ne aşteaptă însă un joc uşor, pentru că echipele acestea mici joacă cu ambiţie. Sperăm totuşi să ne calificăm mai departe”, a declarat antrenorul Dănuţ Mândrilă, înaintea meciului de la Târgu Neamţ.

Aflată la debutul în noul sezon, Bucovina Pojorâta a avut un parcurs încurajator în meciurile amicale, în care a bifat cinci victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere. De partea cealaltă, Cetatea Târgu Neamţ s-a calificat în Turul al IV-a după ce a trecut, la loviturile de departajare, cu scorul general de 4-2, de Petrotub Roman.

Programul complet din Turul al IV-lea:

Bucovina Rădăuţi – FCM Baia Mare
Cetatea Târgu Neamţ – Bucovina Pojorâta
Atletico Vaslui – Ştiinţa Miroslava
Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir
CS Oşorhei – FC Bihor Oradea
CS Ineu – Şoimii Pâncota
CSM Lugoj – UTA Bătrâna Doamnă
CSU II Craiova – Pandurii II Târgu Jiu
Unirea Brânceni – FC Olt Slatina
Flacăra Moreni – SCM Piteşti
Delta Tulcea – Farul Constanţa
FC Viitorul II – Dunărea Călăraşi
Gloria Popeşti Leordeni – ACS Berceni
Metaloglobus Bucureşti – CS Ştefăneşti
CS Afumaţi – Unirea Slobozia
Unirea Cristuru Secuiesc – ASA II Târgu Mureş
Ripensia Timişoara – FC Caransebeş
CS Păuleşti (PH) – Chindia Târgovişte

Turul V al Cupei României, ultimul înainte de intrarea în competiţie a echipelor de Liga I, va avea loc pe 8-9 septembrie şi va reuni la start 36 de echipe, 18 calificate din Turul IV plus restul de 18 echipe de Liga a II-a, printre care şi Rapid CFR Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pojorâta şi Rădăuţi, în turul 4 al Cupei României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*