Pojorâta şi-a stabilit planul de bătaie: “Obiectivul e să prindem play-out-ul”

Membrii Consiliului de Administratiei al clubului Bucovina Pojorata s-au intalnit luni pentru a stabili planul de bataie pentru partea a doua a campionatului ligii secunde. Danut Mandrila va suna adunarea luni, 18 ianuarie, iar dupa o scurta perioada de reacomodare la efort, “alb-albastrii” se vor concentra pe pregatirea fizica, in regim de cantonament, la Campulung.

Gruparea de la poalele Giumalaului a ramas in aceasta iarna fara o parte din sponsori, dar nu are de gand sa inchine steagul. De asemenea, au fost reziliate contractele a sase jucatori, este vorba de portarul Jan Turita, fundasii Alin Razlog, Vlad Patca si Nicu Kuruc si mijlocasii Alin Padurariu si Paul Colta.

Motivele despartirii au fost expuse de antrenorul Danut Mandrila la Sport Total FM. “Pana acum ne-am bazat pe jucatorii cu care am promovat in Liga a II-a. Din pacate, unii nu au confirmat, iar altii nu au fost multumiti. In locul lor vom aduce alti jucatori, suntem in discutii cu mai multi in acest moment. Sa vedem care vor accepta conditiile de la noi. Sunt probleme la toate echipele si, decat sa ne batem joc de niste jucatori… Noi ii asteptam pe cei care vor sa se afirme, vrem sa fim o rampa de lansare pentru ei. Nu impiedicam pe nimeni, cine are oferta mai buna poate sa plece”, a declarat tehnicianul Bucovinei Pojorata.

Danut Mandrila a adaugat ca primul obiectiv al echipei este sa evite ultimul loc la finalul sezonului regulat, cel de pe care se retrogradeaza direct. “Obiectivul este sa prindem play-out-ul, iar acolo sa incercam sa ne salvam de la retrogradare”, a precizat tehnicianul pentru aceiasi sursa.

Bucovina Pojorata ocupa locul 11 in clasamentul seriei intai, cu sase puncte in plus fata de ultima clasata, Ceahlaul. Bucovina Pojorata va relua campionatul pe data de 27 februarie, pe teren propriu, impotriva celor de la CS Balotesti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pojorâta şi-a stabilit planul de bătaie: “Obiectivul e să prindem play-out-ul”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*