Pojorâta se pregăteşte pentru Liga a II-a

Bucovina Pojorâta începe săptămâna viitoare pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a II-a, primul la acest nivel din istoria clubului. Conducerea grupării de la poalele Rarăului va avea duminică o întâlnire cu jucătorii, ocazie cu care “alb-albaştrii” îşi vor încasa şi primele pentru promovare. Tot atunci, se va schiţa şi componenţa lotului cu care Bucovina Pojorâta va evolua pe scena matineului.

“Avem nevoie de concurenţă pe fiecare post pentru a face faţă la nivelul Ligii a II-a. Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, alţii s-au autopropus să vină la noi, dar cer nişte contracte foarte mari. Nu vrem să le promitem ceva şi să nu ne ţinem de cuvânt. De aceea vrem să le acordăm o şansă jucătorilor din vechiul lot. Merită acest lucru. Până la urmă ei au promovat echipa. Marea problemă este să găsim 5-6 jucători sub 19 ani care să facă parte din lotul pentru viitorul sezon. În acest sens vom face o selecţie”, a anunţat antrenorul Dănuţ Mândrilă.

Mândrilă a precizat că începând din această vară, în staff-ul celor din Pojorâta va fi cooptat un nou antrenor, numele acestuia urmând să fie făcut public la reunirea lotului, programată pentru miercuri, 8 iulie.

stadion PojorataSe lucrează intens la modernizarea stadionului

În paralel cu rezolvarea problemelor de pe plan sportiv, la Pojorâta au loc şi lucrările de modernizare la stadion, astfel încât acesta să poate fi omologat pentru meciurile de Liga a II-a. Până acum s-a lucrat la clădirea în care se află vestiarele, unde s-a amenajat o sală de conferinţe de presă precum şi un cabinet medical. În perioada următoare vor fi amenajate două noi tribune, în lateralele celei oficiale astfel încât capacitatea stadionului să ajungă la 1.000 de locuri.

Dănuţ Mândrilă preferă un sistem cu două serii în Liga a II-a

În ceea ce priveşte structura viitorului sezon al Ligii a II-a, antrenorul Dănuţ Mândrilă ar agrea un sistem cu două serii. “Este clar că ne convine un sistem cu două serii pentru a evita nişte deplasări lungi cum ar fi la Reşita. Sperăm să se stabilească cât mai repede structura campionatului pentru a putea urma un program clar de 6-7 de săptămâni de pregătire”, a mai spus tehnicianul Bucovinei Pojorâta.

În viitorul sezon al Ligii a II-a, au drept de participare 28 de formaţii, 6 retrogradate din primul eşalon, Gaz Metan Mediaş, FC Braşov, Universitatea Cluj, Rapid Bucureşti, Oţelul Galaţi şi Ceahlăul, rămase din stagiunea trecută, Academica Argeş, Gloria Buzău, SC Bacău, Rapid Suceava, CF Brăila, FCM Dorohoi, CS Baloteşti, ACS Berceni, Farul Constanţa, CS Mioveni, Metalul Reşiţa, Unirea Tărlungeni, Olimpia Satu Mare, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Caransebeş şi Şoimii Pâncota Arad, plus cele 5 nou-promovate: FC Bucovina Pojorâta, Dunărea Călăraşi, Chindia Târgovişte, UTA Arad şi FCM Baia Mare. Noul sezon va debuta va debuta pe 22 august.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *