Pojorâta – Rădăuţi: 3-2

FC Pojorâta scrie istorie în Liga a III-a. Trupa antrenată de Dănuţ Mândrilă a urcat pe primul loc în clasamentul seriei întâi, după ce s-a impus sâmbătă pe teren propriu, cu scorul de 3-2, în faţa celor de la Bucovina Rădăuţi, într-un meci din cadrul penultimei etape a turului.

Rădăuţenii au condus în două rânduri pe tabela de marcaj în derbyul judeţean disputat la poalele Rarăului, prin golurile marcate de Zaremba, în minutele 32 şi 67. Gazdele au revenit de fiecare dată, restabilind egalitatea prin reuşitele semnate de Pădurariu şi A. Răzlog, în minutele 44, respectiv 79. Golul victoriei, golul prin care FC Pojorâta a urcat pentru prima oară în istoria clubului în fotoliul de lider al Ligii a III-a, a fost marcat de acelaşi A. Răzlog, în minutul 82.

Rezultatele etapei a XII-a:

CSM Paşcani – Sporting Lieşti 6-0
FC Pojorâta – Bucovina Rădăuţi 3-2
Petrotub Roman – FC Zagon 1-1
AFK Miercurea Ciuc – Aerostar Bacău 2-3
Sepsi Sfântu Gheorghe – Ştiinţa Miroslava 2-1
Cetatea Târgu Neamţ şi Ceahlăul II au stat.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Pojorâta – Rădăuţi: 3-2"

  1. Vai de pll radautiului…:-j a reusit tarani de la pojorata sa fie pe primul loc..:-j si radautiul se bate la retrogradare…dute stoica dute ca esti degeaba..lasa loc la altul nu cheltui bani aiurea…

  2. pojorata vrea sa promoveze?

  3. pt sportul sucevean e mai bine ca a batut pojorata , oricum miroslava la radauti va avea meci greu

  4. Radauti a jucat etapa trecuta cu miroslava deci abia in antipenultima va veni miroslava la radauti important va fi meciul de sambata miroslava -pojorata . Hai pojorata hai …in „b”

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*