Pojorâta, primul eşec acasă

FC Pojorata a suferit prima infrangere pe teren propriu in Liga a III-a, dupa ce a pierdut sambata, scor 0-2, impotriva Stiintei Miroslava, in epilogul etapei a V-a.

Formatia antrenata de Danut Mandrila a plecat practic din start cu un handicap de un gol pe tabela de marcaj, iesenii deschizand scorul pe stadionul din Pojorata inca din minutul 2, cand capitanul Tacutaru a inscris cu capul dupa o centrare trimisa de pe partea stanga de Paul Tincu. Sustinuti din tribune de circa 500 de spectatori, bucovinenii au incercat sa reactioneze repede, dar Nemes a tras peste transversala dintr-o pozitie excelenta, iar mai apoi Avram i-a inchis perfect unghiul lui Beleca la o ezitarea a defensivei iesene. FC Pojorata avut cea mai mare ocazie de a restabili egalitatea la jumatatea primei reprize, cand Beleca a fost faultat in careu, centralul Teodora Albon a indicat penalty, dar Nemes a executat slab pe centrul portii si Avram a respins cu piciorul. Pe contre, Miroslava isi putea dubla avantajul, dar lobul lui Petrea a fost scos de pe linia portii de un fundas sucevean, iar mai apoi Axinte a respins acrobatic la o minge trimisa cu capul de acelasi Tacutaru.

Repriza secunda a fost dominata teritorial de gazde, dar in ciuda schimbarilor cu tenta ofensiva, trupei antrenate de Danut Mandrila i-a lipsit mintea limpede la finalizare. Mai mult, contrar cursului jocului, Petrea a dat lovitura pe contraatac, dubland avantajul iesenilor in minutul 72. Stiinta Miroslava s-a impus in final cu scorul de 2-0 si urca pentru prima oara in istoria clubului pe primul loc in clasamentul Ligii a III-a, iar FC Pojorata ramane pe ultima treapta a podiumului.

FC Pojorata: Axinte – Tivodari, Prundean, Neagoe, Fortuna, Cherariu, Ionita, Botezatu, Nemes, Lazar, Beleca. Au mai intrat: Iftimie, Stroia, Dodan si Donose.

Rezultatele etapei a V-a:
FCM Dorohoi – Kosarom Pascani 0-0
CSM Moinesti – Ceahlaul II Piatra Neamt 2-1
Aerostar Bacau – Petrotub Roman 0-3
Sporting Suceava – Bucovina Radauti 4-3
FC Pojorata – Stiinta Miroslava 0-2
Cetatea Targu Neamt a stat in aceasta runda.

Clasament:
1.    Stiinta Miroslava    5    4    0    1    7-2    12p
2.    CSM Moinesti    5    4    0    1    9-5    12p
3.    FC Pojorata    5    3    0    2    6-6    9p
4.    Petrotub Roman    4    2    2    0    7-3    8p
5.    FCM Dorohoi    5    2    2    1    4-3    8p
6.    Cetatea Targu Neamt    4    2    1    1    3-2    7p
7.    Sporting Suceava    4    1    2    1    8-8    5p
8.    Kosarom Pascani    4    1    1    2    7-4    4p
9.    Ceahlaul II     5    1    1    3    4-7    4p
10.     Bucovina Radauti    4    0    1    3    5-13    1p
11.    Aerostar Bacau    5    0    0    5    1-8    0p

COMENTARII:

1 Comentariu la "Pojorâta, primul eşec acasă"

  1. daca nu-i mai ajuta arbitrii vor mai veni si alte infringeri.nu mai e ca la liga 4 cand cumparau toate meciurile.asa cu buf-buf nu merge

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*