Pojorâta pierde teren

Pojorata

FC Pojorâta s-a îndepărtat la patru puncte de primul loc odată cu înfrângerea pe care a suferit-o vineri după-amiază, scor 0-1, în deplasare, la Sfântu Gheorghe, în cadrul etapei a 19-a a Ligii a III-a.

Gazdele de la Sepsi au deschis scorul încă din minutul 4, prin veteranul Coman, la o greşeală a defensivei sucevene. După primirea golului, trupa antrenată de Dănuţ Mândrilă a trecut la conducerea jocului, dar a plătit tribut ratările la ocaziile avute de Kuruc, Rus, Colţa sau Prundean. Pe finalul primei reprize, oaspeţii au cerut penalty la un henţ în care comis de gazde, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Pojorâta s-a terminat 1-0, iar formaţia suceveană a suferit primul eşec pe teren din actualul sezon.

FC Bucovina Pojorâta: Turiţă – Kuruc, Bolbos, Prundean, Cherariu, Cristescu, Colţa, Ioniţă, Pădurariu, Buhăcianu, Rus. Antrenor: Dănuţ Mândrilă. Pe parcurs au mai intrat: A. Răzlog, Vârlan şi Tivodari.

Bucovina Rădăuţi s-a întors cu un punct de la Târgu Neamţ

Într-un alt meci al rundei a 19-a, Bucovina Rădăuţi s-a întors cu un punct de la Târgu Neamţ, după ce au remizat în faţa gazdelor de la Cetatea, scor 1-1. Trupa condusă de Iulian Ionesi a deschis scorul în minutul 53, când Vitu l-a surprins pe suceveanul din poarta Cetăţii cu un şut de la 30 de metri. La următoarea fază de atac, acelaşi Vitu a nimeri bara, golul egalizator al nemţenilor venind târziu, în minutul 87, în urma unui penalty comis de C. Ciurlă şi transformat de Miron.

Bucovina Rădăuţi: Prutean – Alecsandru, Plocoşeri, Hrimiuc, C. Ciurlă, Grecu, Păsăilă, Vitu, Zaremba, Luţac, Ionesi. Antrenor: Iulian Ionesi. Pe parcursul jocului au mai intrat: Stoian, A. Ciurlă şi Sabie.

Rezultatele etapei a XIX-a

FC Zagon – Sporting Lieşti 2-2
Cetatea Târgu Neamţ – Bucovina Rădăuţi 1-1
Sepsi Sfântu Gheorghe – Bucovina Pojorâta 1-0
AFK Miercurea Ciuc – CSM Paşcani 1-1
Petrotub Roman – Ştiinţa Miroslava 0-2
Ceahlăul II şi Aerostar Bacău au stat în această rundă.

În runda următoare, Bucovina Rădăuţi va primi vizita Aerostarului Bacău, în vreme ce FC Pojorâta va evolua, tot pe teren propriu, în compania formaţiei Cetatea Târgu Neamţ.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pojorâta pierde teren"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*