Pojorâta merge la zonal

Bucovina Pojorata a castigat turneul local al Cupei Hagi si va reprezenta judetul Suceava la faza zonala, programata in perioada 26-27 aprilie, la Piatra Neamt.

In returul turneului judetean, desfasurat saptamana trecuta pe stadionul “Raraul” din Campulung Moldovenesc, pustii antrenati de Mihai Eremia au inregistrat doua victorii si un rezultat de egalitate: 3-2 cu Luceafarul Bucovina Suceava, 9-1 cu LPS Suceava, respectiv 1-1 cu Sporting Suceava. Albert Hofman cu 4 goluri, si Alex Rusu, cu 3 reusite, au fost principalii marcatori ai echipei de la poalele Raraului.

Antrenorul Mihai Eremia a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Cosmin Damian, Daniel Horga, Alex Rusu, Flavius Paduraru, Cristian Baicu, Sebi Rotundu, Ionut Pilug, Cezar Litu, Alex Ferari, Titi Marian, Albert Hofman si Stefan Smadici.

Turneul zonal al Cupei Hagi debuteaza sambata, sub Pietricica si va aduna la start sase echipe: castigatoarele din Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau si Vaslui.

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Bravo lor,nu ca parnaiasi aia de la radauti care investesc in betivi si fistilati de prin alte orase si copii si talentele fotbalistice joaca la volovat,fratauti,dornesti si badeuti..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *