Pojorâta, debut cu dreptul

FC Pojorâta a început cu dreptul play-off-ul Ligii a III-a, echipa antrenată de Dănuţ Mândrilă terminând la egalitate, scor 2-2, meciul disputat vineri după-amiază, pe terenul celor de la Petrotub Roman.

Bucovinenii au făcut o primă repriză aproape perfectă, reuşind să intre la pauză cu un avantaj de 2-0, în urma golurilor marcate de Kuruc şi Buhăcianu (foto). Romaşcanii au revenit însă în repriza secundă, restabilind egalitatea în primul sfert de oră de la reluarea jocului, prin golurile înscrise de Popa şi Enache. Pe final, oaspeţii puteau pleca cu toate cele trei puncte din lunca Moldovei, dar Prundean a şutat în bară.

FC Bucovina Pojorâta: Tudor – Donose, Kuruc, Prundean, Tivodari – Botezatu, Antonescu, Marcio, Cherariu – Pădurariu, Buhăcianu. Antrenor: Dănuţ Mândrilă. Au mai intrat: Lazăr, Iuga, Irimia şi Stroia.

Bucovina Rădăuţi a remizat alb sub Pietricica

Bucovina Rădăuţi s-a întors cu un punct de sub Pietricica, după ce a remizat vineri după-amiază, scor 0-0, în compania formaţiei Ceahlăul II Piatra Neamţ, într-un meci din cadrul primei etape a play-out-ului.

Trupa antrenată de Daniel Stoica a avut cele mai mari ocazii de gol în repriza secundă, dar Negruţ le-a irosit pe ambele. Vârful rădăuţenilor a nimerit mai întâi bara, iar apoi a şutat pe lângă cu poarta goală.

ACS Bucovina Rădăuţi: Butnariu – A. Ciurlă, Agheorghiesei, Hrimiuc, C. Ciurlă, Botoşan, Alupei, Popescu, Păsăilă – Sabie, Negruţ. Antrenor: Daniel Stoica. Pe parcursul jocului a mai intrat Sfârnaciuc.

Sporting a încasat-o rău pe Areni

Festival de goluri pe stadionul Areni, acolo unde, vineri după-amiază, Aerostar Bacău s-a impus în faţa gazdelor de la Sporting, cu scorul de 6-2, într-un alt meci din prima etapă a play-out-ului Ligii a III-a.

Mult mai experimentată, formaţia băcăuană a luat un avans de două goluri încă din prima jumătate de oră de joc, în urma reuşitelor semnate de Boghian şi Negru. Trupa antrenată de Ovidiu Murariu a redus din diferenţă până la pauză, după ce Cutaş a finalizat cu capul o centrare bună trimisă de Moldovan. Oaspeţii şi-au reluat însă forcingul odată cu startul reprizei secunde, iar în primul sfert de oră de la reluarea jocului s-a distanţat la scorul de 5-1 prin reuşitele lui Patrichi, Artenie şi Fortună. Cutaş a redus apoi din handicap dintr-un penalty, iar acelaşi Boghian a închis tabela la 2-6 în minutele de final.

Sporting: Bejinariu – Moldovan, Nastasiu, Danieliuc, Antonesei – Cutaş, Duman, Gheorghiciuc, Viu – Luţac, Nechitoaia. Antrenor: Ovidiu Murariu. Au mai intrat: Vişinari, Păiuş, Catargiu şi Costan.

Rezultatele primei etape din play-off:

Petrotub Roman – FC Pojorâta 2-2
FCM Dorohoi – Cetatea Târgu Neamţ 1-2
Ştiinţa Miroslava – Kosarom Paşcani 0-1
N Rezultatele primei etape din play-out:
Ceahlăul II – Bucovina Rădăuţi 0-0
Sporting Suceava – Aerostar Bacău 2-6
CSM Moineşti a stat în această rundă.

În runda a doua din plat-out / play-off, Bucovina RădăuţI va primi vineri, de la ora 17.00, vizita celor de la Sporting, iar FC Pojorâta va primi sâmbătă, pe teren propriu, vizita formaţiei Kosarom Paşcani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *