Pojorâta a intrat în cantonament

Bucovina Pojorata trece la cea mai grea etapa a pregatirilor de iarna. Dupa o scurta perioada de reacomodare la efort, echipa antrenata de Danut Mandrila intra de astazi intr-un cantonament de noua zile la pensiunea Vulcan.

Danut Mandrila va avea sub comanda sa in cantonament 21 de jucatori, 15 din vechea garda, plus alti sase sositi la poalele Giumalaului in pauza de iarna, este vorba de fundasii Vasile Vitu (Bucovina Radauti), Andu Moisii (CSMS Iasi) si Robert Paslaru (Farul Constanta) si mijlocasii Ionut Jugaru (Dinamo II), Ionut Plamada (Bucovina Radauti) si Alexandru Nutescu (CSM Pascani).

Iata si lotul de jucatori cu care Bucovina a intrat in cantonament: Raul Pop, Ionut Puianu – portari, Andrei Rauta, Ionut Dutica, Daniel Cristescu, Vasile Vitu, Andu Moisii, Robert Paslaru – fundasi, Ionut Vicliuc, Robert Csatlos, Vlad Stanescu, Traian Jarda, Cornel Cainari, Claudiu Juncanaru, Razvan Acostachioaie, Robert Martin, Ionut Jugaru, Ionut Plamada, Alexandru Nutescu – mijlocasi, Marius Coman si Valentin Buhacianu – atacanti.

Suntem in discutii avansate cu doi atacanti. Unul dintre ei va veni cu singuranta la noi. Am ramas descoperiti in avanposturi dupa plecarile din aceasta iarna”, a precizat antrenorul Pojoratei, Danut Mandrila.

Pe perioada cantonamentului, “alb-albastrii” au programate si doua meciuri de verificare, sambata, de la ora 11.00, pe terenul din Campulung, cu Dacia Unirea Braila, si saptamana viitoare, in fata juniorilor de la LPS Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pojorâta a intrat în cantonament"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*