Pojorâta a făcut 4 achiziţii

FC Pojorata a efectuat primele mutari pe piata de transferuri in vederea consolidarii lotului cu care va aborda sezonul de primavara. Astfel, in aceasta saptamana, sub comanda lui Danut Mandrila au ajuns patru jucatori noi: fundasul Nicusor Kuruc (23 de ani – foto), venit de la Sporting , Iosif Netbai (22 de ani), un mijlocas de banda adus de la gruparea Luceafarul Mihai Eminescu, plus doi fotbalisti proveniti Gloriei II Bistrita, este vorba de mijlocasul central Alexandru Antonescu (21 de ani) si atacantul Alin Padurariu (22 de ani). Pe langa cei patru, “ros-albastrii” l-a achizitionat in aceasta iarna si pe Bogdan Iuga, un mijlocas de 27 de ani care a jucat in trecut pentru CSM Dorna Vatra Dornei si Minerul Iacobeni.

“Suntem in discutii sa mai aducem un mijlocas central si cred ca putem spune ca ne-am definitivat lotul”, a declarat echipei din Pojorata, Danut Mandrila.

Tehnicianul celor de la FC Pojorata a precizat ca incepand de saptamana viitoare, va trece la faza a doua a pregatirilor de iarna, “ros-albastrii” urmand sa intre in regim de cantonament, cu doua antrenamente pe zi, la Campulung Moldovenesc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. SJ Botosani – Bucovina Radauti 1-1 (0-1) meci disputat la Varfu Campului,gol oaspeti Negrut (’30), gol gazde S.Lungu (’85).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *