Poenaru: „Depăşiti de miză”

La meciul dintre Rapid Suceava şi Dunărea Galaţi a asistat şi antrenorul divizionarei a treia Petrotub Roman, Gheorghe Poenaru. Acesta se află în discuţii cu oficialii „ceferişti” pentru a prelua banca tehnică.

„Mă leagă o prietenie mai veche cu Gabi Clim, iar el mi-a cerut sprijinul. Deocamdată sunt sub contract cu Petrotub Roman şi nu pot să ajut Rapidul decât cu sfaturi. Rămâne să mai discutăm săptămâna viitoare despre posibilitatea de a veni la Suceava”, a mărturisit Ghiţă Poenaru.

Referitor la înfrangerea suferită de Rapid în faţa Dunării Galaţi, tehnicianul băcăuan este de parere că sucevenii au pierdut nemeritat: „Miza, în primul rand, şi terenul greu şi-au pus amprenta pe jocul echipei sucevene. Gălăţenii s-au apărat şi au o obţinut maximum din cele două ocazii care le-au avut. Dacă Negru ar fi marcat în startul partidei, altfel ar fi decurs jocul. Rapidul a abuzat de centrari înalte, o prada uşoară pentru oaspeţi. Pe jucătorii suceveni i-am văzut până acum doar în amicale şi nu pot să îmi fac o părere despre ei după doar un singur meci oficial, dar personal mă aşteptam la mai mult de la ei. Nu este pierdut totul, jucătorii au potenţial, depinde doar de ei să salveze echipa. Nu putem să îi blamăm ca astazi nu au vrut şi nu s-au dăruit în teren. Repet, cred ca au fost depăşiţi de miza jocului, dar rezultatul este nemeritat.”

Exit mobile version