Poe: „E o victorie meritată”

Antrenorul bacauan Ghita Poenaru a declarat ca formatia sa a obtinut o victorie meritata in compania celor de la Rapid Suceava si a supliniat organizarea in joc si buna pregatire fizica din tabara lui Ioan Radu, de unde l-a remarcat pe portarul Catalin Pascal, care a limitat proportiile scorului la un singur gol.

Am întâlnit o echipă organizată, foarte bine pregătită, care a evoluat foarte bine pentru un meci în deplasare. Astăzi am arătat că putem creste si că putem evolua bine si în conditiile în care întâlnim un adversar mai puternic. Una peste alta, eu zic că e o victorie meritată si doar forma excelentă arătată de portarul oaspetilor a limitat proportiile scorului“, a declarat Ghita Poenaru.

Seful bancii tehnice bacauane a recunoscut ca elevii sai au fost luati prin surprindere de rezultatul de egalitate cu care au intrat la pauza. “Sigur că după ce am fost egalati am arătat o oarecare stare de nervozitate, fapt ce denotă că nu am fost pregătiti pentru un astfel de rezultat. Le-am spus că nu avem nevoie de nervi, ci de concentrare si de un efort suplimentar din partea fiecăruia, dată fiind si starea terenului, iar faptul că am marcat rapid în repriza secundă a dat un alt curs jocului”, a mai spus Ghita Poenaru pentru siteul local www.bacaulsportiv.ro.


Video: www.bacausport.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *