Poate la anul

Echipa locală de volei a ratat şansa de a reveni în primul eşalon al ţării. Elevii lui Victor Pancu au pierdut primele două meciuri disputate în turneul de promovare, astfel că indiferent de rezultatul din ultima partidă, vor evolua şi în sezonul viitor, în Divizia A2.

În primul meci, CSMU LPS Suceava a întâlnit fosta colegă de serie, SCMU Craiova. Sucevenii şi-au adjudecat primul set însa le-au pierdut pe următoarele două. Elevii lui Victor Pancu au revenit însă în joc şi au câştigat setul al patrulea. Din păcate, lipsa unor jucători experimentaţi pe banca de rezerve şi-a spus cuvantul, iar sucevenii nu au avut nicio şansă în tie-break, scor 8-15. În a doua partidă, disputată luni, CSMU LPS a înfruntat câştigătoarea seriei vest, Şimleul Silvaniei. Obosiţi după jocul disputat cu o zi înainte, sucevenii nu au mai avut forţa să reziste în faţa sătmărenilor, cedând cu scorul de 0-3.

În ultimul meci al turneului de promovare, CSMU LPS Suceava joacă marţi de la ora 17:00 cu CSVM Braşov. Gazdele au nevoie de victorie pentru a putea accede în Divizia A, în timp ce sucevenii pot termina turneul pe locul 3 în cazul unui rezultat favorabil.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Poate la anul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*