Plus/minus trei goluri

Luxemburghezii de la Handbal Esch si-au facut planuri in privinta meciului de la Suceava: vor un scor cat mai strans, o diferenta de plus/minus trei goluri. “Tot timpul imi doresc sa castig. Ideal ar fi sa obtinem o victorie, asa cum am facut-o in faza anterioara, in deplasarea de la Hasselt, la doua sau trei goluri, dar si o infrangere la maxim trei goluri se poate intoarce in retur”, a declarat antrenorul Werner Kloeckner, intr-un interviu acordat presei din Luxemburg.

Tehnicianul a studiat jocul echipei sucevene, iar in opinia sa contraatacul este cea mai de temut arma a “studentilor”. “Am analizat jocul adversarului. Au o echipa foarte buna, cu un stil agresiv. Contraatacul este cea mai de temut arma a lor. Intalnim un club profesionist, cu jucatori puternici, atat fizic, cat si psihic”, a precizat Kloeckner, care a descoperit si punctele slabe ale sucevenilor. “Punctul lor slab pare a fi mentalitatea. Cand nu le iese jocul sau deciziile arbitrilor le sunt defavorabile, incep sa se precipite. Sunt lucruri de care trebuie sa profitam. Suceava poate ca ne este superioara, dar putem invinge cu un spirit de echipa si cu o putere mentala de grup”, a spus antrenorul luxemburghezilor.

Luxemburghezii de la Handball Esch vor ajunge la Suceava maine, chiar in ziua jocului, prin intermediul unei curse charter, oaspetii avand un moral excelent, dupa ce in weekendul trecut au castigat, cu scorul de 30-23, in fata celor de la Kaerjeng, grupare la care evolueaza in acest moment si ex-universitarul Eric Schroeder.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Plus/minus trei goluri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*