Plămadă, în probe la Petrolul

Pe Areni, una se spune si alta se face. Desi se afla in capul listei de achizitii pe care Cetatea Suceava intentiona se le efectueze in pauza de iarna, Florin Plamada este mai aproape de un transfer la Petrolul Ploiesti decat de unul la gruparea de pe Areni. Conform surselor GazetaSV, juniorul sucevean va da probe de joc la gruparea prahoveana, avand in acest sens girul conducerii Liceului cu Program Sportiv, unde profeseaza de altfel si o buna parte din conducerea de la Cetatea.

In varsta de 17 ani, Florin Plamada apartine momentan de Liceul cu Program Sportiv din localitate, iar in turul campionatului a evoluat sub forma de imprumut in tricoul divizionarei a III-a Rapid CFR. Evolutiile constant bune din ultima perioada nu au ramas fara ecou in randul conducerii de pe Areni, presedintele Ciprian Anton si antrenorul Ioan Radu declarand la unison ca Plamada este prioritar pentru asa-zisul proiect ce urmeaza a fi demarat la Cetatea in urmatorii 3, 4, 5… ani.

„Ne bucură faptul că Plămadă începe să confirme, pentru că este un tânăr cu reale calităţi. Sunt sigur că aceste meciuri tari de liga a III-a îi vor prinde foarte bine în carieră. Noi îl ţinem în permanenţă sub observaţie şi încercăm să-l ajutăm cu ce putem. Sper ca Plămadă să rămână la fel de modest şi să joace constant bine şi în continuare. Are doar 17 ani şi în sezonul viitor ar putea să-i ia locul lui Azaharioaei ca junior în teren” – Ciprian Anton (13 octombrie)

“Plamada aparţine LPS-ului şi este împrumutat la Rapid, dar sper să găsim înţelegere la gruparea din Iţcani şi să joace la noi din retur. Avantajul lui este că e născut în 1992 şi ar putea juca şi sezonul viitor ca junior pentru Cetatea.” – Ciprian Anton (1 decembrie)

„Eu mi-i doresc, dar trebuie şi să vedem daca-i putem înregimenta. Dacă în privinţa lui Plămadă lucrurile par mai simple, pentru că trebuie să ne înţelegem cu LPS-ul, nu la fel stă situaţia în cazul lui Şuleru şi Brânză, care sunt fotbalişti aflaţi sub contract cu Rapid Suceava şi trebuie să ne aşezăm la masa trativelor cu oficialii CFR-ului” – Ioan Radu (7 decembrie)

O eventuala plecare a lui Florin Plamada s-ar alatura sirului transferurilor suspecte de la Cetatea (via Sporting) din vara, cand mai multi juniori suceveni au fost realmente scosi la mezat.

Foto: Cătălin Cîmpan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Plămadă, în probe la Petrolul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*