Plămadă a semnat cu Otopeni

Degringolada iscata in ultimele zile in curtea celor de la Rapid Suceava nu a avut repercursiuni doar la nivelul conducerii administrative a clubului. Nemultumiti de starea de incertitudine care planeaza asupra echipei “ceferiste”, unii jucatori au decis sa paraseasca corabia “alb-visinie” in detrimentul altor formatii.

Unul dintre acestia este Florin Plamada, fundasul radautean semnand azi, un angajament pana in vara cu divizionara secunda CS Otopeni. Aflat inca la varsta junioratului, fotbalistul spune ca a ales sa-si continue cariera la gruparea ilfoveana in speranta ca va reintra in vederile nationalei under 19 a Romaniei.

Ma simt mai bine la Otopeni din toate punctele de vedere, atat sportiv, cat si financiar. Sper sa fie mai bine decat la Petrolul si sa ma impun, iar de aici sa fac pasul mai sus. Vreau sa reintru si in vizorul echipei nationale de juniori, mai ales ca in acest an, Romania va gazdui Campionatul European under 19”, a spus Florin Plamada, care va castiga la Otopeni un salariu de 4 ori mai mare decat la Rapid.

Pana la aceasta ora, niciunul dintre bossi “ceferistilor” – Costel Bujoreanu sau Gabriel Clim – nu au putut fi contactati pentru a preciza care sunt detaliile financiare ale transferului lui Florin Plamada la CS Otopeni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Plămadă a semnat cu Otopeni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*