Pălimaru e special

Antrenorul Ioan Radu a lasat de inteles dupa infrangerea de astazi ca atacantul Clement Palimaru beneficiaza de un tratament preferential la Cetatea si nu are de gand sa ia vreo masura disciplina impotriva jucatorului dupa injurile pe care varful din Copou le-a adus spectatorilor suceveni.

Situatia lui Palimaru e speciala. El este imprumutat de la Iasi si poate pleca oricand inapoi. Din partea lui nu ne putem astepta la un atasament grozav pentru Cetatea, asa cum poate au jucatorii locali. Noi incercam sa ne folosim cat mai mult de calitatile sale. Publicul trebuie sa inteleaga ca daca nu ne carpeam cu Semeghin si Palimaru nu aveam nicio sansa dupa rezultatele catastrofale din amicale”, a spus Ioan Radu.

Autor a doua goluri in sapte meciuri de la revenirea pe Areni, Clement a fost astazi primul jucator care a fugit catre vestiare la finalul jocului cu FCM Bacau, revenind cu greu pentru a-si aplauda adversarii. Prezent la meci, tatal fotbalistului regreta imprumutul la Cetatea. “Daca-i prost!? I-am spus sa nu vina la Suceava”, a spus printre dinti Palimaru senior.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pălimaru e special"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*