Plecări în masă de la CSU

Concomitent cu achiziţiile realizate în această vară, conducerea clubului Universitatea a decis să renunţe la o parte dintre jucători. Nu mai puţin de şase handbalişti şi-au reziliat contractele cu echipa suceveană.

În capul listei de plecari se află Constantin Brădăţan şi Cornel Grigorie. Conducerea clubului Universitatea a luat decizia să renunţe la cei doi odată cu înregimentarea lui Mihuţ Pancu, jucător care alături de Răzvan Gavriloaia urmează să asigure flancul drept al “studenţilor”. Constantin Brădăţan a fost foarte aproape de a părăsi Universitatea încă de vara trecută, însă, în cele din urmă, jucătorul în vârstă de 24 de ani şi-a prelungit contractul cu echipa suceveană. De cealaltă parte, Cornel Grigorie, pleacă din Suceava după un an de când a fost adus de la Ştiinţa Bacău. Extrema dreaptă a suferit o disjuncţie în meciul de la Cluj şi a fost indisponibil în returul campionatului.

Nici Ciprian Vele, Mihai Cezar şi Marius Ismail nu vor mai juca la Suceava, în cazul acestora conducerea invocând accidentările dese cu care s-au confruntat în ultimul an. Lista jucătorilor disponibilizaţi este închisă de Bogdan Curcă. Jucătorul adus în urmă cu doi ani de la Bistriţa nu a confirmat aşteptările conducerii sucevene, deşi iniţial era privit ca un tânar de mare perspectivă.

Exit mobile version