Plecări în masă de la CSU

Concomitent cu achiziţiile realizate în această vară, conducerea clubului Universitatea a decis să renunţe la o parte dintre jucători. Nu mai puţin de şase handbalişti şi-au reziliat contractele cu echipa suceveană.

În capul listei de plecari se află Constantin Brădăţan şi Cornel Grigorie. Conducerea clubului Universitatea a luat decizia să renunţe la cei doi odată cu înregimentarea lui Mihuţ Pancu, jucător care alături de Răzvan Gavriloaia urmează să asigure flancul drept al “studenţilor”. Constantin Brădăţan a fost foarte aproape de a părăsi Universitatea încă de vara trecută, însă, în cele din urmă, jucătorul în vârstă de 24 de ani şi-a prelungit contractul cu echipa suceveană. De cealaltă parte, Cornel Grigorie, pleacă din Suceava după un an de când a fost adus de la Ştiinţa Bacău. Extrema dreaptă a suferit o disjuncţie în meciul de la Cluj şi a fost indisponibil în returul campionatului.

Nici Ciprian Vele, Mihai Cezar şi Marius Ismail nu vor mai juca la Suceava, în cazul acestora conducerea invocând accidentările dese cu care s-au confruntat în ultimul an. Lista jucătorilor disponibilizaţi este închisă de Bogdan Curcă. Jucătorul adus în urmă cu doi ani de la Bistriţa nu a confirmat aşteptările conducerii sucevene, deşi iniţial era privit ca un tânar de mare perspectivă.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *