Plecanciuc, agent dublu

Cetatea Suceava a ajuns la cea de-a şaptea etapă consecutivă fără victorie după 1-1 cu Delta Tulcea, la finalul unui meci cu un singur protagonist: Florin Plecanciuc.

Oaspeţii au inceput intempestiv, au atacat din debutul jocului, aşa cum anunţa Constantin Gache, instalând rumoarea pe Areni incă din minutul 6, când Costescu a centrat din banda stângă şi Plecanciuc a deviat mingea in proprie poartă după un duel umăr la umăr cu Horovei.

Trimişi prematur la podea, “alb-albaştrii” şi-au revenit abia spre mijlocul primei reprize. Primul semnal de alarmă la poarta tulceană a venit in minutul 20, când Negru a executat o lovitura liberă de pe partea dreaptă, dar Pălimaru a reluat cu capul peste poartă dintr-un buchet de jucători.

Cinci minute mai târziu, Cetatea schimbă partitura, renunţă la centrări şi incearcă egalarea prin intermediul şuturilor de la distanţa, dar execuţiile lui Homneac şi Pălimaru ratează ţinta. Replica tulcenilor a venit pe contraatac şi l-a avut in prim plan pe acelaşi Costescu, care a irosit in două rânduri şansa desprinderii pe tabelă.

Ieşită cu un suflu de la vestiare, trupa lui Ioan Radu a preluat iniţiativa in repriza secundă, dar portarul Olteanu şi defensiva tulceană au blocat şuturile lui Negru. Insistenţa sucevenilor avea să se concretizeze cu cinci minute inainte de final, când groparul “alb-albaştrilor” din primul mitan, Plecanciuc, se transformă in salvator şi finalizează cu sete o schemă la o lovitură liberă.

Cetatea Suceava: Satco – Bernard, Cososchi (Halip ’40), Ailenei, Jalbă (Azaharioaei ’69), Negru (Dumitru ’79), Plecanciuc, Tomaz, Tomescu – Homneac, Pălimaru. Antrenor: Ioan Radu.

Delta Tulcea: Olteanu – V. Creţu, Grigorov, Peteleu, Mişalaricu, N. Creţu, Macare, Pătraşcu (Petean ’81), Horovei (Mărginean ’72) – Costescu, Nanu (Pantelie ’74). Antrenor: Constantin Gache.

Urmariti rezumatul meciului:

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Plecanciuc, agent dublu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*